![]() |
Ahh Be Yâr .. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ahh Be Yâr ..![]() ![]() HawaLardan tøpLayarak dağıttığım harfLerimi; Søn kez we beLki de iLk kez öpüyørum yüreğinden Seni SewgiLi! YøkLuğunda; unutmak yerine, bıraktığın acıLarı SuLuyørum bir ¢i¢ek miSaLi ![]() Ben diyeyim petunya, Sen de bir ørkide ![]() Ne fark eder ki ¢i¢eğin niteLiği ![]() Gün be gün ¢ıkarıyørum acıLarımı, tıpkı ø adına karar weremediğimiz ¢i¢eği güne$e ¢ıkarır gibi ![]() ![]() Biraz ıSLakLık, $i$ gözLer we gittik¢e daha fazLa kırıLan bir can ![]() ø can-ın tam ørta yerinde Sen, yani canan ![]() Ah, yar! Ne ¢øk kønu$maya ihtiyacım war øySa, øySa her keLimemde ne ¢øk yaraLıyørum yüreğimdeki Seni we DøLayıSıyLa kendimi ![]() Bu gece diğer geceLerden farkLı SewgiLi! Dedim ya , bu gece Søn kez we beLki de iLk kez yüreğinden öpeceğim Seni ![]() Kim biLir, bundandır beLki de canımı daha fazLa yakı$ım karanLığın i¢inde SeSSizce ![]() Bundandır dağLamam kızgın bı¢akLa benLiğimi ![]() ¢ünkü bu gece farkLı ![]() Diğer geceLerden ¢øk farkLı ![]() Biraz önce, ¢øk değiL, dedim ya az önce ![]() ![]() Ah yar, Ne ¢øk kønu$maya ihtiyacım war øySa ![]() øySa ne ¢øk i$Lemi$ SenSizLik zehirini böyLe i¢ime defaLarca ![]() Biraz önce, Be$ikta$ SahiLinde bir cinayete tanıkLık eden ønca göz, neyi izLedikLerinin farkında biLe değiLLerdi beLki ama; ben umutLarımLa birLikte bøğuLu$unu izLedim Senin we Sende kaLan yüreğimin ![]() Dedim ya bu gece farkLı ![]() Bu gece Seri cinayetLere gebe karanLıkLar i¢inde bekLeyen İStanbuL’un Søğuk SuLarını , Senin we umutLarımın nefeSSizLiğiyLe beSLedim deLice ![]() Ardından tek bir kur$unLa yere yıktım bedenimi ![]() KimSecikLer duymadı SiLahın ø hır¢ın SeSini ![]() Bir tek yüreğimin ¢ırpını$Larına kuLak weren ku$Lar, kanat ¢ırparak bağrı$tıLar hep bir ağızdan ![]() İStanbuL’a yenik dü$en bir Sewda daha kaybøLurken karanLık SuLarda uSuLca ![]() Ben, SenSizLiğin ørta yerinde ; $arabın kızıLLığıyLa bøyadım yıLdızLarı we ayı ![]() Bu gece farkLı ![]() Bu gece, kan kırmızı ırmakLar karı$tı dünyanın dört bir yanında denizLere ![]() we kimSe duymadı ![]() Cinayeti(mi) kimSe görmedi SewgiLi ![]() Sadece, ku$Ların ¢ığLıkLarı yankıLandı Søkak dipLerinde ![]() Yar ![]() Yüreğinden öpüyørum Seni Søn kez, bu gece ![]() BiLemezSin , ne ¢øk özLemi$im yüreğini ![]() Ben her $eye weda ettikten Sønra ø SahiLde; bir tarafımı katiL yanımı, diğer tarafıma ø SewdaLı adamı aLarak , SeSSiz SedaSız iLerLedim karanLık SøkakLarda ![]() ÖLüLer yürür müydü, yada inSan ya$arken öLür müydü ? Bu SøruLarın cewapLarı öyLe baSit kaLmı$Lardı ki; iLerLerken ayakLarım ø dar, ø piS we ø kørkutucu SøkakLarda, anSızın tökezLeyerek ¢öktüm bir kö$e ba$ına ![]() ÖLüLer ¢abuk yøruLuyør anLadım ![]() AnLadım ya$arken daha bir gü¢Lü inSan ![]() AnLadım Sen warken , daha bir dayanıkLıydı beynim ![]() we daha gü¢Lü dururdum ayakta ![]() Bazen katiL yanımın umurSamazLığıyLa, bazenSe ø SewdaLı adamın duyarLıLığıyLa ba$ımı ağır ağır yaSLadım yanımdaki binanın nemLi duwarına ![]() we Sen ![]() ÖLdürdüğüm Sen , hi¢ wakit kaybetmeden geLdin yanıma ![]() Ah , ne ¢øk özLemi$tim Seni, Yar, biLSen ne ¢øk özLedim Seni ![]() KatiL yanımın yatkınLığıyLa Seni gören gözLerimi kör ettim biraz önce, atıLan bø$ bir $i$enin kırık tarafıyLa ![]() KaranLığı iyice benimSemem miydi kørkuSuzca ¢ıkarmama Sebep gözLerimi , yøkSa Sana øLan özLemimi dindirmek miydi nedeni biLemedim ![]() Zaten bunLarın hi¢birini ø an dü$ünmedim ![]() Her $eyi bir anda yaptım we SønSuz karanLıkLara buLanıp; iyice Sindim bir kedi miSaLi ø nemLi, ø Søğuk,ø bø$ duwara ![]() ![]() Sen gitmi$tin, Ben ¢øk ge¢ fark ettim ![]() KaranLıkLarLa ¢ewreLenmi$ bir dünyanın tam ørtaSında; ufacık bir SeSte, iyice Sindim ø kö$e ba$ına ![]() we ufacık bir SeSte , daha beter kaybøLdum karanLıkLarda ![]() Ah yar, BiLemezSin ![]() Bu gece farkLı, Hi¢ biLemezSin bu farkLıLığı! we ben bu gece daha fazLa acıtacağım canımı, Canımı ,Sønra da ø can-ın tam ørta yerindeki Seni yani cananı ![]() ![]() ¢øk değiL biraz önce, dipSiz bir karanLığın ørta yerinde nedenSiz bekLerken; aniden baStıran katiL yanımın acımaSızLığıyLa ,aynı bø$ $i$eyi bu Sefer yüreğime SapLadım SewgiLi ![]() ¢øk değiL, dedim ya az önce; yüreğimi ¢ıkarıp, Søn kez we beLki de iLk kez öptüm ønu, ø kö$e ba$ında ![]() ø nemLi duwara yaSLanarak umarSızca ![]() Yüreğimi ![]() we døLayıSıyLa Seni, Yani yüreğimdeki yüreğini ![]() Gidi$inLe beraber SuSkunLa$an yüreğim, Søn kez; tıpkı bir weda öpücüğü gibi dökerken keLimeLerini, hawaLardan tøpLayarak dağıttığım harfLerimi; Søn kez we beLki de iLk kez öptüm yüreğinden Seni ![]() ø karanLık, ø piS kö$e ba$ında kana kana öptüm yüreğimdeki yüreğini ![]() we Söz wererek ardıma bakmamayı; ø adamı da bırakarak beLki, hatta Sadece katiL tarafımı aLarak yanıma, ¢öp tenekeSine fırLattım bende kaLan Søn par¢anı da SewgiLi ![]() her $eyi fırLatıp ø Søkak ba$ında , öyLe döndüm Sığınak beLLediğim tek göz ødama ![]() Yürek øLmadan da ya$armı$ inSan ya,öğrenmi$ øLdum Sayende SewgiLi ![]() Sayende öLüLerde ya$armı$ yada ya$arken de öLürmü$ inSan, anLadı benLiğim ![]() Ah yar, Ke$ke Sen öğretmeSeydin bu ger¢ekLikLeri ![]() Dedim ya biraz önce , ¢øk değiL az önce; Søn kez we beLki de iLk kez yüreğinden öperek Seni;katiL yanıma teSLim ettim bedenimi ![]() we SuSkunLa$an diLimden ¢ıkan Søn keLime; Bir Søğuk Hø$CakaL $imdi ![]() terk ettiğin yüreğini iade ediyørum geri, we Søn kez yüreğinden öpüyørum Seni SewgiLi ![]() alıntı
|