Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahh, yar

Ahh Be Yâr ..

Eski 05-08-2008   #1
gülgüzeli

Ahh Be Yâr ..

Gidi$inLe beraber SuSkunLa$an yüreğim, Søn kez; tıpkı bir weda öpücüğü gibi döküyør keLimeLerini
HawaLardan tøpLayarak dağıttığım harfLerimi; Søn kez we beLki de iLk kez öpüyørum yüreğinden Seni SewgiLi!
YøkLuğunda; unutmak yerine, bıraktığın acıLarı SuLuyørum bir ¢i¢ek miSaLi

Ben diyeyim petunya, Sen de bir ørkide
Ne fark eder ki ¢i¢eğin niteLiği

Gün be gün ¢ıkarıyørum acıLarımı, tıpkı ø adına karar weremediğimiz ¢i¢eği güne$e ¢ıkarır gibi Hi¢bir taSam yøkmu$ Sanki, Sanki hi¢bir acı girmemi$ yüreğime de SewgiLi; ben gün yüzüne ¢ıkardığım SenSizLiğin meyweLerini tøpLuyørum yanakLarımdan geceLeri
Biraz ıSLakLık, $i$ gözLer we gittik¢e daha fazLa kırıLan bir can
ø can-ın tam ørta yerinde Sen, yani canan

Ah, yar!
Ne ¢øk kønu$maya ihtiyacım war øySa,
øySa her keLimemde ne ¢øk yaraLıyørum yüreğimdeki Seni
we
DøLayıSıyLa kendimi

Bu gece diğer geceLerden farkLı SewgiLi!
Dedim ya , bu gece Søn kez we beLki de iLk kez yüreğinden öpeceğim Seni
Kim biLir, bundandır beLki de canımı daha fazLa yakı$ım karanLığın i¢inde SeSSizce
Bundandır dağLamam kızgın bı¢akLa benLiğimi

¢ünkü bu gece farkLı
Diğer geceLerden ¢øk farkLı

Biraz önce, ¢øk değiL, dedim ya az önceHatta ewe adımımı atmadan ¢øk az önce; umutLarımın hepSini køyarak piS bir ¢uwaLa, İStanbuL’un Søğuk SuLarına fırLattım umurSamaz gözükerek ama bin defa dewriLerek tøprağa ya$Lı bir ağa¢ miSaLi kırgınLıkLa

Ah yar,
Ne ¢øk kønu$maya ihtiyacım war øySa
øySa ne ¢øk i$Lemi$ SenSizLik zehirini böyLe i¢ime defaLarca

Biraz önce, Be$ikta$ SahiLinde bir cinayete tanıkLık eden ønca göz, neyi izLedikLerinin farkında biLe değiLLerdi beLki ama; ben umutLarımLa birLikte bøğuLu$unu izLedim Senin we Sende kaLan yüreğimin

Dedim ya bu gece farkLı

Bu gece Seri cinayetLere gebe karanLıkLar i¢inde bekLeyen İStanbuL’un Søğuk SuLarını , Senin we umutLarımın nefeSSizLiğiyLe beSLedim deLice
Ardından tek bir kur$unLa yere yıktım bedenimi
KimSecikLer duymadı SiLahın ø hır¢ın SeSini
Bir tek yüreğimin ¢ırpını$Larına kuLak weren ku$Lar, kanat ¢ırparak bağrı$tıLar hep bir ağızdan
İStanbuL’a yenik dü$en bir Sewda daha kaybøLurken karanLık SuLarda uSuLca

Ben, SenSizLiğin ørta yerinde ; $arabın kızıLLığıyLa bøyadım yıLdızLarı we ayı

Bu gece farkLı

Bu gece, kan kırmızı ırmakLar karı$tı dünyanın dört bir yanında denizLere
we kimSe duymadı
Cinayeti(mi) kimSe görmedi SewgiLi
Sadece, ku$Ların ¢ığLıkLarı yankıLandı Søkak dipLerinde

Yar
Yüreğinden öpüyørum Seni Søn kez, bu gece
BiLemezSin , ne ¢øk özLemi$im yüreğini

Ben her $eye weda ettikten Sønra ø SahiLde; bir tarafımı katiL yanımı, diğer tarafıma ø SewdaLı adamı aLarak , SeSSiz SedaSız iLerLedim karanLık SøkakLarda

ÖLüLer yürür müydü, yada inSan ya$arken öLür müydü ?
Bu SøruLarın cewapLarı öyLe baSit kaLmı$Lardı ki; iLerLerken ayakLarım ø dar, ø piS we ø kørkutucu SøkakLarda, anSızın tökezLeyerek ¢öktüm bir kö$e ba$ına

ÖLüLer ¢abuk yøruLuyør anLadım
AnLadım ya$arken daha bir gü¢Lü inSan
AnLadım Sen warken , daha bir dayanıkLıydı beynim
we daha gü¢Lü dururdum ayakta

Bazen katiL yanımın umurSamazLığıyLa, bazenSe ø SewdaLı adamın duyarLıLığıyLa ba$ımı ağır ağır yaSLadım yanımdaki binanın nemLi duwarına

we Sen
ÖLdürdüğüm Sen , hi¢ wakit kaybetmeden geLdin yanıma

Ah , ne ¢øk özLemi$tim Seni,
Yar, biLSen ne ¢øk özLedim Seni

KatiL yanımın yatkınLığıyLa Seni gören gözLerimi kör ettim biraz önce, atıLan bø$ bir $i$enin kırık tarafıyLa
KaranLığı iyice benimSemem miydi kørkuSuzca ¢ıkarmama Sebep gözLerimi , yøkSa Sana øLan özLemimi dindirmek miydi nedeni biLemedim

Zaten bunLarın hi¢birini ø an dü$ünmedim
Her $eyi bir anda yaptım we SønSuz karanLıkLara buLanıp; iyice Sindim bir kedi miSaLi ø nemLi, ø Søğuk,ø bø$ duwara

Sen gitmi$tin,
Ben ¢øk ge¢ fark ettim

KaranLıkLarLa ¢ewreLenmi$ bir dünyanın tam ørtaSında; ufacık bir SeSte, iyice Sindim ø kö$e ba$ına
we ufacık bir SeSte , daha beter kaybøLdum karanLıkLarda

Ah yar,
BiLemezSin
Bu gece farkLı,
Hi¢ biLemezSin bu farkLıLığı!

we ben bu gece daha fazLa acıtacağım canımı,
Canımı ,Sønra da ø can-ın tam ørta yerindeki Seni yani cananı

¢øk değiL biraz önce, dipSiz bir karanLığın ørta yerinde nedenSiz bekLerken; aniden baStıran katiL yanımın acımaSızLığıyLa ,aynı bø$ $i$eyi bu Sefer yüreğime SapLadım SewgiLi
¢øk değiL, dedim ya az önce; yüreğimi ¢ıkarıp, Søn kez we beLki de iLk kez öptüm ønu, ø kö$e ba$ında
ø nemLi duwara yaSLanarak umarSızca

Yüreğimi
we døLayıSıyLa Seni,
Yani yüreğimdeki yüreğini

Gidi$inLe beraber SuSkunLa$an yüreğim, Søn kez; tıpkı bir weda öpücüğü gibi dökerken keLimeLerini, hawaLardan tøpLayarak dağıttığım harfLerimi; Søn kez we beLki de iLk kez öptüm yüreğinden Seni

ø karanLık, ø piS kö$e ba$ında kana kana öptüm yüreğimdeki yüreğini
we Söz wererek ardıma bakmamayı; ø adamı da bırakarak beLki, hatta Sadece katiL tarafımı aLarak yanıma, ¢öp tenekeSine fırLattım bende kaLan Søn par¢anı da SewgiLi
her $eyi fırLatıp ø Søkak ba$ında , öyLe döndüm Sığınak beLLediğim tek göz ødama

Yürek øLmadan da ya$armı$ inSan ya,öğrenmi$ øLdum Sayende SewgiLi
Sayende öLüLerde ya$armı$ yada ya$arken de öLürmü$ inSan, anLadı benLiğim
Ah yar,
Ke$ke Sen öğretmeSeydin bu ger¢ekLikLeri

Dedim ya biraz önce , ¢øk değiL az önce; Søn kez we beLki de iLk kez yüreğinden öperek Seni;katiL yanıma teSLim ettim bedenimi
we SuSkunLa$an diLimden ¢ıkan Søn keLime;
Bir Søğuk Hø$CakaL $imdi
terk ettiğin yüreğini iade ediyørum geri,
we Søn kez yüreğinden öpüyørum Seni SewgiLi

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com