Yüreğimden Çalıntıdır... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Yüreğimden Çalıntıdır... daha fazla yanabilir mi sanırsın canım benim ![]() ![]() ![]() yanmaz![]() ![]() incildim incileceğim kadar ![]() ![]() ![]() kırıldım binlerce kez ![]() ![]() ![]() yeri geldi hayran oldum yüreğimdeki sevgime ![]() yerine geldi lanet okudum![]() ![]() ![]() ![]() ama asla pişman olmadım seni sevdiğim için ![]() ![]() ![]() bugün yine olsan yine seni severdim koşulsuzca![]() ![]() ![]() ![]() içim acısada, yüreğim kanasada, her gece gözlerimden yıldızlar kaysada ![]() ![]() ![]() inan bana seni severdim ![]() ![]() hemde zerre pişmanlık duymadan ![]() ![]() acı çekmek benim kaderim olsa gerek ![]() sende gelen acı ise ![]() ![]() ![]() ![]() evet![]() ![]() her şey boş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() aşk bizi çoktan terk etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bizi çoktan terk ettim ![]() ![]() ![]() sen bizi çoktan terk ettin ![]() ![]() ![]() bu terk edişler nereye kadar gider bilmem ![]() ama geri dönüş noktamız hep aynı biliyorsun değil mi?ben aynı yerde olacağım ![]() ![]() sen aynı yere geleceksin![]() ![]() sanki hiç yaşanmamış olacak ayrılık![]() ![]() yağmurlar ıslatmamış olacak yüreğimizi ![]() ![]() ![]() yıldırım düşmemiş olacak sevdamıza![]() ![]() ![]() ben güveniyorum yüreğimdeki sana ![]() ![]() ya sen güveniyor musun??? bende ki sana ![]() ![]() ![]() sendeki bana ![]() ![]() ![]() ![]() söyle ne zaman diner bu hasret ![]() ![]() ![]() vuslata dek sürede bu sevdanın yolu ![]() ![]() ![]() inan bana ben yorulmadan o yolun yolcusu olacağım![]() zerre pişmanlık duymadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğimden çalıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|