|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, doğmak, için, oluşturyeniden, yaşayıştır |
![]() |
Aşk Bir Yaşayıştır,Var Oluştur...Yeniden Doğmak İçin. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşk Bir Yaşayıştır,Var Oluştur...Yeniden Doğmak İçin.![]() "Yüzyılların birikimiyle oluşan aşk kültürünü kavrayabilmek derinliği olmayanlardan aşk beklemek (!) gereksiz bir iyimserlikti belki, ama ben, her aşkta umudumla yine sevdim ![]() ![]() ![]() Aşktı inandım, güvendim,, hatamı yaptım? Belki evet, belki hayır ![]() ![]() ![]() Karşıma çıkan basit kişilerle diğerlerinin değerini anladım ![]() ![]() ![]() Bu bir tecrübeydi belki de ![]() ![]() ![]() Biliyordum, Yaşam, kimsenin anlayamayacağı dengesiyle her gün doğumunda sunduğu umudu, akşam çökünce durduk yerde alırdı gözlerimden ![]() ![]() ![]() başlardı masallar; Zamanın birinde bir kızla bir erkek varmış ![]() bilmezmiş ![]() Aşkını bilirmiş de onu bilmezmiş ![]() Dilekler ise yüksek katlara bir türlü ulaşmazmış ![]() Kız ay parçasıymış, dolunaydan güzel ![]() Gözlerinin pırıltısını yıldızlar kıskanırmış, bakışlarını şirin ![]() Ellerinin inceliğini Leyla kıskanırmış, belinin inceliğini Aslı ![]() ![]() ![]() Kadifeden yumuşak sesliymiş, sözleri senfoni inceliğinde güzel ![]() Konuştukça inciler üretirmiş dudaklarından da, sıraya giren kuyumcuların hiçbirinin gücü yetmezmiş satın almaya Saçlarını deniz kızları örermiş o uyuduğunda ![]() papatya kokarmış teni de, bütün gün etkisi gitmeyen bu kokuların nedenini kimsecikler bilmezmiş ![]() ![]() ![]() Uyanınca yeryüzü anlam kazanırmış her gün doğumunda yeniden ![]() Gelincikler güneşle barışır da, taç yaprakları kırmızıya boyanırmış kendiliğinden ![]() selamlarmış bu güzelliği, denizler çırpınarak ![]() saçlarını dağıtmaya ![]() Saçları dağılıp çiçek yüzüne dolanınca, kelebekler raksedermiş çevresinde ![]() Gülmesi bir ömre bedelmiş ![]() soylu olduğunu anladıkları için aralarında fısıldaşırlar, gizlice yaprak dökerlermiş ![]() Gün gelmiş üzmüşler onu, ama dudaklarından dökülen inciler hiç azalmamış ![]() Ağladığında bütün yıldızlar sönermiş ![]() Ateş böcekleri böyle zamanlarda haber ulaştırırmış onu çok sevene (!) ![]() ![]() ![]() Birlikte ağlarlarmış; gökyüzü aştan sona yağmur dökermiş gönüllerdeki ateşe ![]() Aşık kimseyi ona benzetemediğinden, içine tek bir damla düşmemiş serinletmeye ![]() ![]() ![]() Gün gelmiş, çiçek yüzlü sevgili hasta olmuş, aşık sağlığından utanmış ![]() Ama bunu kimsecikler anlamazmış ![]() Bekleyelim dermiş çiçek yüzlü sevgili ![]() kadar sevse de aşığın elinden bir şey gelmezmiş ![]() Çiçek yüzlü sevgilinin sesini duymadığı günü gün saymazmış ![]() Burada anlatılır ki, bu aşk başlayalı beri, ateş böcekleri geceleri bilinirmiş yalnızca ![]() ![]() ![]() Kalbimi kelimelerle doldurdum, mektuplarım onun için parmaklarını yakıyor ![]() ![]() ![]() Dudaklarını da yakacak ![]() ![]() Dudaklarını ve tüm varlığını ![]() ![]() ![]() gibi sana uçuyorlar ![]() Kelimeler senin kokunla sarhoş ![]() ![]() Kıskanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bir yaşayıştır, var oluştur ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın bütün sırrı ise iki kelimede ![]() ![]() "Seni Seviyorum" ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Aşk Bir Yaşayıştır,Var Oluştur...Yeniden Doğmak İçin. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşk Bir Yaşayıştır,Var Oluştur...Yeniden Doğmak İçin.Çok güzel paylaşım için sağol gülgüzeli
|