![]() |
Tanıdın Mı Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Tanıdın Mı Beni...Ben; anlamsız kavgalarla, Ben; yarınsız sevdalarla, Ben; anlatılan masallarla yitirdim inancımı ![]() ![]() ![]() Kuralsız insanların sahte cennetlerinde, yanlışı doğrudan, karayı beyazdan, adamı adamdan, insanı insandan ayırmakla geçti gençliğim ![]() Ben; kan gövdeyi götürürken, Ben; can bedenden ayrılırken, Ben; kan damardan çekilirken, öğrendim yaşamayı ![]() ![]() ![]() Başarmak için inanç, inanmak için yürek, kazanmak için bilek gerekliymiş ![]() çıkmalıymış ![]() olunmalıymış ![]() hep dik kalmalıymış ![]() ![]() ![]() Şimdi tanıdınmı beni? ADIM : ![]() ![]() ![]() SOYADIM : ![]() ![]() ![]() Biz sevdiğimizi gün olur başımıza taç yaparız ![]() ![]() ![]() ![]() Biz sevdiğimizi gün olur bağrımıza taş diye basarız ![]() EN SONUNDA En sonunda bitti ![]() ![]() ![]() ![]() İlk defa ayrılığı seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() içindeki ben kirlenmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() akşamları yastığıma sarılıp ağlamıyorum ![]() ![]() gözlerim gözlerini aramıyor!!!! Bu yüzden senden vazgeçmek daha kolay ![]() ![]() İçindeki yani hayalindeki ben gerçek ben ile kirlenmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen kendime nasıl bu hale geldik diye soruyorum; ilişkide neden nasıl gibi soruların sorulmaması gerektiğini bilmeme rağmen ![]() ![]() muhasebesi yapılır mı? Ben ilk defa yaptım ![]() ![]() düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() eksikliğim ![]() ![]() ![]() ![]() insanın değil ![]() ![]() ![]() ![]() Gece ilerliyor ![]() ![]() ![]() ![]() hayatındaki sorunlara ortak dahi olamayan beni düşünüyorum ![]() ![]() bile sendeki benden farklı ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanı ![]() ![]() Neredeyse sabah oluyor ![]() ![]() geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi git ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Avuçlarında ben, burnunda benim kokum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni unutamayacaksın ![]() ![]() Sensizim ![]() ![]() Bu sana yazdığım son satırlar ![]() ![]() ![]() Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş ![]() umutlarıma ![]() yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden ![]() kahrını taşıyım ömrün; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa ![]() dair acıları, paylaşın aranızda ![]() ![]() ![]() Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana ![]() ![]() andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum ![]() Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay ![]() ![]() ![]() giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil ![]() ![]() öğrendiğin de yanında ben olmayacağım ![]() ![]() açtığında başkası olacak yatağında ![]() ![]() olacak baktığım her yerde ![]() ![]() ![]() gün yaan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı ![]() hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım! Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum ![]() Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye ![]() ![]() ayazında üşüyorum ![]() ![]() susuyorum ![]() alıntı
|