![]() |
Kulağımın İçi Kaşınıyor .. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kulağımın İçi Kaşınıyor ..Felaket ![]() Once azar azar basliyor kasinti, geceleri ![]() Sonra artiyor ![]() Kasimak da bir zor ki kulagin icini ![]() Bir turlu gecmiyor ![]() "Ne yapsam acaba?" diyorum ![]() Günler geçtikce daha da artiyor ![]() Doktora gitmeye karar veriyorum ![]() "Tanidiginiz iyi bir kulak burun bogazci var mi?" diye ![]() "N'oldu ki?" diye soruyor arkadaslarim ![]() ![]() kulak kasinmasindan! " Bir doktorun adini soyluyor bir tanesi ![]() "Cok iyi doktordur" diyor ![]() iyilestiremedigini iyilestirir ![]() Gidiyorum doktora ![]() Gozluklu, sirin bir amca ![]() Elinde bir buyutec, kulagima bakiyor ![]() Sasiriyorum once ![]() ![]() anlayacaksiniz ki?" ""Yok" diyor, "Ben coktan anladim ne oldugunu da, simdi daha iyi gormek Icin bakiyorum ![]() ![]() "Eski sozler kacmis kulaginiza" diyor ![]() "Nasil yani?" diyorum ![]() "Kimin sozleri?" "Bakacagiz" diyor ![]() Sonra bir alet cantasindan kocaman, ucu ince, cimbiza benzer bir alet cikariyor ![]() "Yan durun ![]() ![]() ![]() "Eski sozler" diyorum, "Ha?" Cimbizin ucu kulagima giriyor, canimi acitmiyor nedense ![]() "Bir erkek sesi bu" diyor ![]() ![]() Cimbizi cikariyor kulagimdan ![]() ![]() Yalana bakiyorum ![]() Kucucuk bir şey gibi gozukuyor ![]() "Vay be! Gunlerdir kulagimi kasindiran bu muymus? Hangi yalan peki?" diyorum ![]() "Durun, bekleyin" diyor doktor ![]() ![]() kacabilir ![]() ![]() ![]() Yalani tupun icine koyuyor ![]() Kapagini da kapiyor tupun ![]() Serbest kaliyor yalan ![]() "Seni seviyorum" diye ciliz bir ses geliyor tupun icinden ![]() "Yalanmis ha?" diyorum ![]() Kulagim bile anlamis, kalbim hala anlamiyor ![]() ![]() ![]() alıntı
|