![]() |
Ağlama Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Ağlama AnneDüşümde gördüm; Beni bir sokakta köşeye kıstırıp vurdular anne, Gerçekten bir gün olurda nasip olurda şehit olursam ağlama anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis zaten milleti için bir nefer Kanı aksada vatanındır zafer ![]() Hani bu yolda kör kurşunla eğer , şehit olursam ağlama anne ![]() ![]() ![]() Bin canım olsada fedadır yurduma Yedirmem ülkemi köpeğe kurda, Vatan kalesi yüksek bir surda, Şehit olursam ağlama anne ![]() ![]() ![]() ![]() Cenazemi omuzlar üstünde taşırlar, Sokağımıza belki ismimi yazarlar, Babama bir şilt yada madalya takarlar ![]() Şehit olursam ağlama anne ![]() ![]() ![]() ![]() Benim ömrümden kutsaldır vatan Boşuna ölmedi ya şu şehit yatan ![]() Bir nifak uğruna vatanı satan, Benide şehit ederse ağlama anne ![]() ![]() ![]() ![]() Düşmesin gökteki bu yıldız bu hilal Silinmesin bayrağımdaki bu beyaz bu al, Ne olur!!! sen de et hakkını helal Şehit olursam ağlama anne ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet şafak |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ağlama Anne |
![]() |
![]() |
#2 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Ağlama Anneçok güzel şiir paylaşımın için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ağlama Anne |
![]() |
![]() |
#3 |
jasmine
|
![]() Cevap : Ağlama Anneçok duygulandım güzel bir şiir emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]()
|