Suskunluğumdan Anla Beni! |
04-11-2008 | #1 |
suskun
|
Suskunluğumdan Anla Beni!GüLe GüLe SevgiLi GüLe GüLe Askin adi Yok artık Yuregimde Ne Senin Nede Askin Cunku Artık Benim bir yüreqimde Yok Sen GitmeLerinLe Son vermeLerinLe ParcaLadin Yuregimi Hep Beni Yarı YoLda Bıraktın Kac Kere Kırdın KaLbimi Kac kere Daha kıracaksın ? Her BuLdugum Yerde Kaybettim Seni Unuttum Dedim Ama AnLadımki Unuttugum Sadece BenLiğimdi Kendimdi Evet SevgiLi Seni Her Kaybedişimde Kendimide Kaybettim Ben Her Gidişinde Yüregimide aLdın Götürdün Senden Baska Kimseyi Görmeyen Bu GözLer Senin BüyüLeyici Işığına Kandı Tıpkı MeLek YüzLü ŞeytanLar Gibiydin Sende ALdatıLan Yuregime bir defada Sen vurdun ALdatıLdım KandırıLdm Ama Sevmekten Vazgecmedim YüregimLe Sevdim KaLbimLe Sevdim AsLa Vazgecmedim Sen Beni Haketmiyorsun Sen Hic Kimseyi Haketmiyorsun Ve Sen SeviLmeyide Sevmeyide Haketmiyorsun Sen zaten Sevmeyi BiLmiyorsun Sen Sadece aşki Harcıyorsun YaLan SözLerinLe Peki Bana söyLedikLerin VerDigin SözLer ? Ettigin YeminLer Ne oLdu Hepsi Bir anda Yok oLdu ÖyLe DeğiL mi ? Bunu Yapan Benim Sevdigim oLamaz Sen Benim Sevdigim oLamazsin Konuş Ne oLur Susma Kimsin Sen ? SöyLesene SevgiLinin Yerini aLan şeytan SöyLe ! Sen Benim SevgiLim Sen Ustume Titreyen SevgiLim DeğiLsin ! Gidiyorum Diyorsun Beni Bırakıp bir Kez Daha Gidiyorsun SöyLe SevgiLi Bu Kacinci ? Ben Artık Sayamıyorum Gitme Demek GeLiyor Icimden Ama Diyemiyorum Sensiz Yapamam Diyemiyorum Sensiz oLamam Diyemiyorum Konuşamıyorum Ben SöyLeyemiyorum SevqiLi Sen BiL GiderSen KaLbimide Götürürsün Yanında BiLiyorum KaLbi oLmadan Yaşayamaz Insan Ben KaLbim oLmadan NasiL Yaşarim ? Gitme Diyemiyorum Sana SevqiLi Bu Yüzden Git Diyorum Git Derken "me" yi ekLeyecek mecaLim Yok anLasana Hem Zaten Gitme Dememi isteyen birinide Göremiyorum Karşımda Sen Coktan Hazirsin SevgiLi Sen Coktan Gitmişsin Ruhun KaLbin bir başkasinin Artık Keşke Gittiginde Bedeninide Götürseydin Kendine BöyLe bagLamadan Önce Gitseydin Beni AgLatmak Hosuna Gidiyor DeğiLmi ? Bu kez AgLamıyacağım GözyaşLarimi icime Akıtarak Sessizce BekLiyeceğim Dönmeni DeğiL Gitmeni Çünkü Ben Sensiz Daha mutLuyum Sen beni Uzmekten Baska Bir işe Yaramiyorsun Hadi Git Artık SevgiLi Git Artık YaLancı SevgiLi Git Artık aşktan anLamayan SevgiLi Hadi Git Artık!! Cıkma Bir Daha Kar$ima Ne oLur ! Söz Ver Ama bu Daha once Verdigin SözLer Gibi oLmasin!! YaLan oLmasin Ne oLur Bir Daha Cıkma Karşima! ! ! GüLe güLe SevgiLi GüLe GüLe Üzüntülerim var dinmeyen gözyaşlarım bitmeyen zulümler var Vuslat mı hasret mi yaşadığım bilemiyorum Varsa çektiğim söyle bende bileyim Sen mesut ol kahrını çeker yüreğim Umutlarım yıkık kırk yaşında gibiyim Kalbim kırık nereden bilesin ki ben ne hallerdeyim Sevdamın adı unutmak olsaydı adını buharlanmış camlara yazardım , Ben seni yüreğime işledim tel tel nakış nakış Huzur veren bakışların nerede şimdi Teselli eden bakışların nerede şimdi Terk edilmiyor ki çekip te gitsem Anıları hatıraları bir çırpıda silsem Acılar mesken kurdu yüreğime senden sonra Ne yana baksam bir garip ağlıyor Ah çekenler sanki geceyi inletiyor , Uyku nasıl girsin gözlerime Bahçelerde dikenler büyüyor şimdilerde Geceye hüzün çöker ellerimde hilal yok Gurbet olur buralar bana göçer giderim Bir köşeye çöker gelmesen de ben beklerim Sözlerin en güzeli sana aittir Terk ettiğim sevdalar sırtımdan vurdu beni Kim bulacak kaybolup ta yiteni Umuduma katık ettiğim hayallerimde Tadını bilmediğim sevgileri bana tattırdın da , Sevmelerin anlamını işte o an anladım ben Aşkın semasına uçurmuştun ya beni Yüzüme tebessümleri yerleştirmiştin ya Yak beni aşkın ateşinde bas bağrına Kırık dökük de olsa dilsizliğimden anla beni Suskunluğumdan anla beni
05-06-2008 | #2 |
hain
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!çok güzel bir paylaşım yüreğine sağlık |
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni! |
05-06-2008 | #3 |
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!tşkler güzel bir paylaşım olmuş |
05-12-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!suskuncum eline salık spr olmuşş
05-12-2008 | #5 |
gulhan
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!emegıne saglık
05-12-2008 | #6 |
pesimistt
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!çok mükemmeL oLmuşş eLLerine saqLık dewamı qeLir umarımm
05-23-2008 | #7 |
suskun
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!değerli yorumlarınız için teşekkür ederim |
05-24-2008 | #8 |
Gözyaşı
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!güzel şiirmiş teşekürler arkadaşım
05-24-2008 | #9 |
suskun
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!Ben teşekkür ederim arkadaşım:) |
05-24-2008 | #10 |
rock_alltime
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!Her BuLdugum Yerde Kaybettim Seni Unuttum Dedim Ama AnLadımki Unuttugum Sadece BenLiğimdi Kendimdi Çook güzelmişTşkler Suskun! |
05-24-2008 | #11 |
suskun
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!Ben teşekkür ederim cnm:) |
11-19-2008 | #12 |
|
Cevap : Suskunluğumdan Anla Beni!teşekkürler suskunluğumdan anla beni:( |
11-19-2008 | #13 |
selin789