![]() |
Gidişler Dönüştür Aslında |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gidişler Dönüştür AslındaBir gidiş kondurdum geceme,karanlığın sınır noktasında boğulduğumu hissettim bi an oysa keşke diyebilseydim gitme keşke silebilseydim yaşananları sadece güzel anlar kalsaydı gözlerin gibi akıllarda,yağmura inat ağladım ardından sen görmedin küçüktü gözlerim ve ellerim onu tanıdığımda sanki ben yeni dünyalara açmak istercesine kapılarımı derin derin baktım küçük kıyameti andıran gözlerine birşey diyememiş sadece hoşgeldinle ağarlamıştım onu ,huzur doldu o an yüreğim zaman geçti biz farketmedik zamanamı yenik düştük yoksa aşkın bilemdiğimiz bir sahte yanınamı hala anlamadım delice hissederken yüreğimde neden neydi bu sona sebep birde bunu anlamadım,ben ve o başka baharladarda yaşayabilirmiydikki hayır ama nedendi bu gidiş yağmur yağıyordu gözlerime baktı elveda dedi ne denirdiki gidene hoşçakal haricinde hepimiz yaparız bunu ah şu kahrolası gurur onu öne süreriz böyle anlarda ve ardından ağlarız bir ömür bende ağlıyorum hergün ama ne çare gidene dön denilmediki sahte gülümsemeyle andım o hayattaki tek gerçek olan gözleri bir tek onlar kaldı şimdi ellerimde hala küçük gözlerim ben dünyada ondan başka güzellik görmedim şimdi mi?
sadece onsuz hayatın yalancılığını yaşıyor yüreğim şimdi gel desem gelir mi ki gelmez dimi belki o başka alemlerde yeni sevdalar yükledi yüreğine yada bensizlikte oda boğuluyor ben herşeye rağmen gidişleri kaldırdım gecemden belki gelir diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
|