|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, dokunarak, kirpiklerine, sevecek, sevgili, ßaşka, ßulamazsın |
![]() |
Kirpiklerine Dokunarak Sevecek ßaşka ßi aşk ßulamazsın Sevgili...! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kirpiklerine Dokunarak Sevecek ßaşka ßi aşk ßulamazsın Sevgili...!Şehirler arası büyüyen bu sevda,er geç vusLata erecek sanıyorduk ![]() ![]() Zaman geçtikçe kazınan,kazındıkça kapanan bir yaranın iki ucunda kanıyorduk ama kan kaybeden ve aciL yaşLar döken heb ben oluyordum ![]() Sana qeLmenin adıydı ‘ qiTmek’ ve ben her gelişimde, vardiyası vurgun hiçligime gidiyordum kendimden ![]() ![]() ![]() güLüşün aqLatırken KadınLıqımı, ben cocukluguma giderim orada yoksun ve olmayısına kefen sarabilecek kadar, kundaksız bir sewda artıqından geldim ![]() ![]() Yüz gece, yüz yerden, yüzüme usturalar düştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni benden ayıran, beni bana ayartan SewqiLi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bilmeyenLerin bilmelerine ‘sen’ ekleyemem ki! Kapılarımın ilk açılışıyla kapandıqını hangi kelime hakgi kelime koynunda söyleyebilirim ki! Anlamını kaybeden cümleler arsında, siLiK biR bekleyişle tükeniyorum ![]() ![]() Şimdi sen, bunca cümlenin ardında neler Var, her zamanki qibi biLme…! Sadece,sadece beni bana ver artık peşinden sürükleme… oysa, oysa meRdiwenin aLtında oTururken qözLeRine bakaRken; O an ßana kiRpikLeRinin sayısını soRsan söyLeyeßiLiRdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|