| O Sahte Öykülerinde Ara Yalnızlığını | |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
| O Sahte Öykülerinde Ara Yalnızlığını |Seni sevip hissetmem için seni sahiplenmem gerekmiyor artık Yanımda olmasan da seni hissediyorum, seni hissettiğim kadar seninle oluyorum; baştan başa sen oluyorum![]() İlk kez acı çekmeden özlüyorum seni… Sen benim değilmişsin, bunu en çok yalnızlığımda anlıyorum… Sen, seni üzen duyguları, kendi karanlığını seviyorsun ![]() Sen, seni sevenleri sevemiyorsun![]() Sen imkansızlığı seviyorsun, ve imkansızlığın sana çektirdiği acıları![]() Oysa hayat bu değil![]() Sevmek bu değil![]() Sen asla birinin sahipleneceği olamazsın, izin vermezsin ![]() Ve asla sahiplenemezsin birini![]() Senin sahiplendiğin yalnızca kendi korkuların, büyüttüğün yalnızlığın![]() O derin kimsesizliğin… Bana bulaştırdığın kimsesizliğin![]() Sevgi nasıl bulaşıcı ise hüzün ve nefrette öyle bulaşıcı![]() Şimdi kendimde senin izlerini taşıdığımı görüyorum Senin karanlıklarında yüzüyorum Ne kadar kendime kaçsam o kadar seni buluyorum… Ve her seferinde senin boşluğundan çaresiz kendime, kendi çaresizliklerime dönüyorum![]() Sen beni unutmak için savruldukça, bende seni unutmak için kendi acılarıma alışmaya çalışıyorum… Sen şimdi o sahte öykülerinde ara yalnızlığını ![]() Ancak hayat sahte öykülerde değil, yüzleşmekten kaçtığın gerçeklerde![]() Senin gerçeklerin kaçtığın yaşamında; güçsüz yanlarında, öfkende, sevinçlerinde, geçmişinde, baştan başa kendinde![]() Korktuğun yaşama dokunuşlarında, duygularında… Bir kez olsun gir kendi gerçeklerinin ve yenilgilerinin arasına![]() Ve gör kendini yüreğinin aynasında… Seni sensiz sevmeye öyle alıştım ki ![]() Artık sensizliği sana tercih eder oldu kalbim![]() Yarattığım masalımsı kahramanımın yerine kimseyi koyamaz oldu kalbim![]() Ne zaman biri bana açsa yüreğini, o derin yaralarım açılıyor önüme![]() Beni bırakıp gittiğinde oluşan yaralar hala kanıyor…__________________
alıntı
|