![]() |
Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...![]() ![]() Bak bitanesi buda eski kasetten yapılmış bi cüzdan:) ![]() Bunlarda renk renk ve çoraplardan yapılmış:) İnşallah beğenirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aralarında beğendiğin vardır umarım ![]()
![]() |
Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...güzel paylaşımlar teşekkürler gülgüzeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...gülgüzeli çok tşk ederim gerçkden zahmet edip bu kadar cüzdanı bulduğun için ALLAH razı olsun gerçkden çok sveindim inanki görünce tam bana göre hepsi cıvıl cıvıl tşker gülgüzelim benim:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...hani bna hani bna :D:D şaka bi yana cddn çok qüzeLLer ![]() ![]() deqerini biL sudenaz :D:D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jasmine
|
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...paylaşımın için tşkler gülgüzeli hepsi çok güzelll ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...tşkler değerimi biliyorum ellerine sağlık canımm:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...Birazda erkeklere olsun kıskandım valla şaka bi yana en sondakiler çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Sevgili Sudenaz İçin Cüzdanlar...ben de cüzdan alacaktım isabet olmuş sudenaz sayesinde bir kaç model görmüş oldum, teşekkürler gülgüzeli
![]() |
|