![]() |
Adım İhanet..Adın Hain!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Adım İhanet..Adın Hain!!!Binbir umutla sabah olsa şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen gitsen ben bana kalsam ![]() ![]() ![]() mavi dünyalara salabilsem kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar ölümlü olabilsem ![]() ![]() ihanetinin bedelini yinede çekermiyim ozamanda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() silkelenemiyorken dokunuşlarından,adını silemiyorken cümlelerimden son bulurmusun birgün ölesiye fani bi bedende ![]() ![]() sızlıyor canım yokluğuna yanmaktan,ihanetine kanamaktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşkın gitgide büyüyor kahpe sızılarla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() silemiyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() AŞKININ BEDELİNİ ÖDÜYORUM; İHANETİNLE YÜZLEŞE YÜZLEŞE ![]() ![]() İHANETİNİ BEDELİNİ ÖDÜYORUM; HERGÜN KIVRANA KIVARANA, GÜNE GÜNEŞE MAHRUM ![]() ![]() ÖFKENLE DOLUYORUM ;ATEŞLERE ATILMIŞ CANLI CANLI YÜREĞİM ![]() ![]() seni yaşıyorum ihanetine rağmen zifri gecelerde kan kusa kusa ![]() ![]() seni öldürmek istiyorum benimde ecelime ulaşmam için ![]() ![]() sende ölüyorum ihanetinle ![]() ![]() senle yaşıyorum aşkında ![]() ![]() senle körelip tükeniyorum öfkende ![]() ![]() NEFRET OLUYORUM KÖTÜLÜKLERE,, KAN OLUYORUM ÖLÜMLERE,, SON SÖZ OLUYORUM TERKEDİLİŞLERE,, CAN YAKIYORUM ,CAN'A YANIYORUM SENLİ AZAPLARDA ![]() ![]() ŞİMDİ BURDA İHANETİNLE KAVRULUP, ÖLÜP ,TEKRAR TEKRAR DİRLİYORUMMM ![]() ![]() adımihanetinn adım aşkınn adım öfken adım terkedişin adım ayrılık adım gölgen adımkötülüğün -------------------- adım SENNN!!! alıntı
|