'Google' Yazarken Dikkat!... |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
'Google' Yazarken Dikkat!... Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir Arama yapmak için sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerinizi riske atıyor![]() F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googkle com" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googkle com" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor
|
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!... |
|
|
#2 |
|
gokhan_05
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...gerçekten dikkat etmemiz lazım ![]() ![]() tşkler su perisi![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Ne demek görevimiz 05 ![]() ![]() ![]() (amasyadanmı yoksa)
|
|
|
|
#4 |
|
gokhan_05
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...:)evet amasyadan ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Aaaa ne güzel canım memleketim benim İyi forumlar 05![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
gokhan_05
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...teşekkür ederim müdürüm:) |
|
|
|
#7 |
|
@Munzur
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Dikkat etmekte fayda var Her insanın yapabileceği basit bir hata aslında teşekküürler su perisi
|
|
|
|
#8 |
|
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Ben teşekkür ederim Munzur baba ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
punisher
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...enteresan bir durum teşekkürler paylaşım güzeldi
|
|
#10 |
|
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Punisher teşekkür ederim ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
rock_alltime
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Çook dikkat edilmesi gereken birşey ![]() İlk defa duyuyorum bunu![]() ![]() Tşkler Su Perisi ![]() :)
|
|
|
|