Sizce ? |
|
|
#1 |
|
NRMN
|
Sizce ?SİZCE NORMAL DOĞUM MU YOKSA SEZERYAN MI? BAYANLAR GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN |
|
Cevap : Sizce ? |
|
|
#2 |
|
bonsoir
|
Cevap : Sizce ?normal doğum sağlık açısından birçok faydaları var ve doğumdan sonra daha çabuk toparlanabilirsiniz Ama sezeryanla doğum belki anneliğin o unutulmaz sancılarını ve bebeğinizi dünyaya getirirken çektiğiniz sızıları hiç bilmeyeceksiniz:) ama kendinize dikkat etmezseniz doğumdan sonra ve takiben yıllarda hep o sezeryen dikişlerinizin ağrılarını hissedersiniz
|
|
|
|
#3 |
|
djdem
|
Cevap : Sizce ?bu konuda hiç bir fikrim yok ama herşeyi normali makuldur herhalde
|
|
#4 |
|
detay
|
Cevap : Sizce ?bence normal doğum çok saglıklı şayet ben eger imkan varsa normal doğumu tercih ederdim ![]() ![]() soru için teşekkürler
|
|
|
|
#5 |
|
sonbusem19
|
Cevap : Sizce ?sezeryan hic iyi oladigini duydum normal her zaman iyidir 2 cocugumda normal dogumla dünyaya geldi |
|
|
|
#6 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Sizce ?Ben iki çocuğumu da sezaryanla yaptım yine sezaryanı tercih ederim normal doğumdan çok korkarım
|
|
|
|
#7 |
|
karabocek
|
Cevap : Sizce ?eğer gerekliyse sezeryan ama gerek yoksa yani hersey normal ise tabiki normal doğumm
|
|