Yüreğim Seninle... |
04-25-2008 | #1 |
gulhan
|
Yüreğim Seninle...Aşk sesiz çığlıkların yüreklerde yankısıydı… Ve Ben susuyordum… Seni duydum… Uzaklardan çok uzaklardan fısıldıyordun… nefesinde sevda vardı sesinde aşk saklıydı bir şairin okunmamış mısralarıydı dudaklarından dökülen Aşka davet mesajları bırakıyordu yüreğime… Ben dinliyordum… Yüreğim sevdanın çıkmaz sokaklarında kaybolmuş… yüreğim ıslak, yüreğim soğuk Susuşlarda… Bir kaldırım taşına çökmüş yapayalnız… sessiz çaresiz Bir sihirli mısra dokunmuş senin ellerinden, yüreğinden kopmuş… Bir gece yarısında sen çiçek açmış şeftali ağaçları arasında gülümseyen sevdam Aylardan nisan… Kalplerimiz ıslanmış aşk sağanağından… Bir AŞK doğdu o gecenin sabahında Yüreklerimize doluşan her damlada büyüdü sevgimiz… Aşk damlalarına boğulana kadar ıslanalım ikimiz… Gönlüme sevdiğimi yağdıran yağmur! Al hasretimi götür sevdamın yüreğine dokundur… O’nu bana damla damla da olsa kavuştur… Aşk sesiz çığlıkların yüreklerde yankısıydı… Ve ben senin çığlıklarınla ses buldum… Ben sevdamı parlayan bir yıldız yaptım Gökyüzüm sen ol… Gecelerin göz kamaştırsın sevdamın ışığında… Ben gecelere kaybolmuş sevda yoksunu âşık… Gündüzüm sen ol… Güneş ol ışı yüreğime… Isıt beni dizelerinle… Yüreğim seninle…
04-25-2008 | #2 |
|
Cevap : Yüreğim Seninle...tşkler güzle bir paylaşımdı |
Cevap : Yüreğim Seninle... |
04-28-2008 | #3 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Yüreğim Seninle...tşkler güseldi |
|