İlkokul Küfürleri |
|
|
#1 |
|
rock_alltime
|
İlkokul Küfürleri-Eşşek
+domuz -sensin!!! +sensiinnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() -ne diyosan iki katı +sana 10 katı ![]() ![]() -çelik ayna (ne dersen sana) -salak +sallanda sümüğüne bak -yuvarlada ağzına at -salak +sapsalak -sarmısak +sapsarmısak(yaratıcılıklar gelişio) -sanane +saman ye ![]() ![]() -samancının kızıyla evlenirsen banane -aptalll!! +bana ne dersen sana iki katı -sana 10 katı +sana 100 katı -sana sonsuz katı +sana sonsuzun yüz katı -sana sonsuzun sonsuz katı +sana sonsuzun sonsuzunun sonsuz katı |
|
Cevap : İlkokul Küfürleri |
|
|
#3 |
|
pesimistt
|
Cevap : İlkokul Küfürlerisalak +sapsalak -sarmısak +sapsarmısak(yaratıcılıklar gelişio) buna bttm bn yaLnz :D:D tşkLEr
|
|
#4 |
|
rock_alltime
|
Cevap : İlkokul KüfürleriBayıldım ben de ya ![]() O kadar şeker sözler ki![]() :dBen tsk ederimm ![]() :)
|
|
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : İlkokul Küfürleri~~ 10 katı 100 katı 10000 katı sonsuz sonsuzun 237612784 katı bu böyle uzayıp giderdi her zaman :)) ~~ |
|
|
|