Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bordomavi, gecesi, ringde, ünvan

Bordo-Mavi Ringde Ünvan Gecesi

Eski 04-26-2008   #1
[KAPLAN]
Icon47

Bordo-Mavi Ringde Ünvan Gecesi

Arena Boks Promotion'un düzenlediği organizasyonla 26 Nisan 2008 Cumartesi günü saat 2145’de Trabzon 19 Mayıs spor salonunda Güney Afrikalı rakibi Lucky Lewele ile WBC Kıtalararası Kemeri için karşılaşacak olan Selçuk Aydın zorlu müsabakadan önce önemli açıklamalarda bulundu

Trabzon Halkının önüne ringe çıkma fırsatı yakaladığını ifade eden Selçuk Aydın, ''Bir yıl içinde beklenenin çok üstün performans sergiledim Onlar da bunu göz önünde bulundurarak maçı burada yapma kararı aldılar Beni halkımın yanına getirdiler Böylesi önemli bir gecede mutlu bir sona ulaşmak istiyorum İnşallah kemeri kazanan ben olacağım'' dedi

Trabzon halkının desteğini beklediğini kaydeden Selçuk Aydın, ''Salon en fazla 2 bin kişi alıyor Maça çok büyük bir talep var İnşallah halkımıza güzel bir gece yaşatacağız'' diye konuştu

Selçuk Aydın’ın unvan gecesinde ayrıca Arena Boks Boksörleri; Mahir Oral, Atagün Yalçınkaya, Steffan Kretschmann, Odlanier Solis, Yakup Sağlam, Timo Gross ve Konstantin Airich ringe çıkacaklar

Selçuk Aydın’ın unvan maçı saat 2145’den itibaren Fox Tv ekranlarında olacak

Değerli sporcumuza bu zorlu müsabakada başarılar diliyoruz

BordoMaviNet

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bordo-Mavi Ringde Ünvan Gecesi

Eski 04-26-2008   #2
VANDETTA

Cevap : Bordo-Mavi Ringde Ünvan Gecesi

Selçuk Aydın'a başarılar,dilerim Trabzon'a yakışır bir maç çıkarır umarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com