Bordo-Mavi Ringde Ünvan Gecesi |
04-26-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Bordo-Mavi Ringde Ünvan GecesiArena Boks Promotion'un düzenlediği organizasyonla 26 Nisan 2008 Cumartesi günü saat 2145’de Trabzon 19 Mayıs spor salonunda Güney Afrikalı rakibi Lucky Lewele ile WBC Kıtalararası Kemeri için karşılaşacak olan Selçuk Aydın zorlu müsabakadan önce önemli açıklamalarda bulundu Trabzon Halkının önüne ringe çıkma fırsatı yakaladığını ifade eden Selçuk Aydın, ''Bir yıl içinde beklenenin çok üstün performans sergiledim Onlar da bunu göz önünde bulundurarak maçı burada yapma kararı aldılar Beni halkımın yanına getirdiler Böylesi önemli bir gecede mutlu bir sona ulaşmak istiyorum İnşallah kemeri kazanan ben olacağım'' dedi Trabzon halkının desteğini beklediğini kaydeden Selçuk Aydın, ''Salon en fazla 2 bin kişi alıyor Maça çok büyük bir talep var İnşallah halkımıza güzel bir gece yaşatacağız'' diye konuştu Selçuk Aydın’ın unvan gecesinde ayrıca Arena Boks Boksörleri; Mahir Oral, Atagün Yalçınkaya, Steffan Kretschmann, Odlanier Solis, Yakup Sağlam, Timo Gross ve Konstantin Airich ringe çıkacaklar Selçuk Aydın’ın unvan maçı saat 2145’den itibaren Fox Tv ekranlarında olacak Değerli sporcumuza bu zorlu müsabakada başarılar diliyoruz BordoMaviNet |
Cevap : Bordo-Mavi Ringde Ünvan Gecesi |
04-26-2008 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Bordo-Mavi Ringde Ünvan GecesiSelçuk Aydın'a başarılar,dilerim Trabzon'a yakışır bir maç çıkarır umarım