Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
döktüm, haykırışlarımı, satırlara, sessizce

Ben Sessizce Satırlara Döktüm Haykırışlarımı..

Eski 04-25-2008   #1
gülgüzeli

Ben Sessizce Satırlara Döktüm Haykırışlarımı..

Sana olan aşkımı satırlara döktüm bu gece!

Ben sessizce mısralara döktüm haykırışlarımı! Biliyorum feryatlarımı duyan yok! Sensizliğin en derinlerinde yaşıyorum

Özlem dolu bakışlarımla her gün resmine bakıyorumSen istemedin! BİTTİ!

Gözlerimden akan damla yaşlar bir bir yerlere dökülüyor usulca…

Bu ayrılık bitirdi beniYitirdim ben o gülen yüzümüSenden sonra daha kimseyi sevemem kiSen sevebilirsin ama ben sevememBu aşk çok acemiydiBelki aşk değildiBiz buna “AŞK” demiştikYanılmışız demekkiSen hiç ummadığım bir günde bırakıp gittin beni! Gittiğin gün veda ettim ben her şeyeSen bana hiç aşkla bakmamıştın

Şimdi ne yapacağım sensizSeni unutmak kolay mı ki? Seni çok seviyordumHala seviyorum ama bu sevginin karşılıksız olduğunu düşününce hep ağlıyorumGönlümde fırtınalar kopuyor hergün

Kederlerimi bu satırlara döküyorum her gün! Seni ve sana olan aşkımı kelimelere döküyorumBu satırlar sana olan duygularımı ifade ediyorlarBiliyorum gelmeyeceksinYüreğimin kapıları bu satırlar işte

Geceleri de seni düşünürüm hep! Aklımdan hiç çıkmıyorsun çünküSen benim can parçamdın! İçimdeki “AŞK” büyüyor gittikçeBüyüdüğü zamanda artıyor kederlerim! Özlemlerim! Duygularım! Sen bana hiç “AŞK” gözüyle bakmadın! İnsan sevdiğine aşkla,tutkuyla bakarSen!!! Sen hiç bakmadın…Sevgine ihtiyacım var! Ben üzüldükçe sen gülüyorsun! Biliyorsun ben her gün ağlıyorum! Bunun sebebi de sensin!

Satırlarım sona erecekAma sana olan sevgim hiç bitmeyecek!

ilkay

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com