![]() |
Korkuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() Korkuyorİnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor ![]() Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için ![]() Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için ![]() Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için ![]() Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için ![]() Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için ![]() Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birşey vermedigi için ![]() Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için ![]()
![]() |
Cevap : korkuyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : korkuyorEn sondaki hariç hepisi güzeldi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : korkuyorBaşlıklarda sizi uyarmıştım ![]() ![]() ![]() saygılar ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : korkuyorbence korku diye bişey yoktur ![]() insanlar korkmaz korksalar zaten bu kadar günah işlenmez, korkuymuş ne korkusu korku yoktur kardeşim ![]() yinede çok güzel bi paylaşım tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Korkuyor |
![]() |
![]() |
#7 |
djdem
|
![]() Cevap : Korkuyorvalla varmıdır yokmudur orası tartışılır ama ben sadece şiiri ön planda tutmak istedim yorumlarınız için teşekkürler başlıklardada uyardıktan sonra yapmamay çalıştım ama hatam olduysa affola:d |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Korkuyorbence hiç kmk değil gayet ciddi ve sorunlu bir durum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Korkuyortşkler didemcim çok güzel bir paylaşım olmuş valal bence korku var ben çok korkarım mesela:Dtabi günah konusunda haklısn korksakda işlemesek keşke korkuyoruz ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|