![]() |
Protesto ediyoruz !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
Protesto ediyoruz !!!Babası öldü ![]() ![]() ![]() ![]() atıldı ![]() ![]() ![]() aldığı günlüğüne: Harcamalarım fazla değil, zira gelirim hep az ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İdama çarptırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() duygularını anlatın ![]() ![]() ![]() hediyenin kıymetini anlasın evlatlarımız ![]() gibi, folklorik bir müsamere coşkusundan ibaret değil çünkü ![]() ![]() ![]() kökeninde barınan derin hüznü kavrasınlar ![]() ![]() ömründe bir insanın başına ne felaket gelebilirse, gelmiş ![]() ![]() ![]() anlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmasınlar engellerden ![]() Korkmasınlar yalnız kalmaktan ![]() Korkmasınlar işsizlikten ![]() Korkmasınlar parasızlıktan ![]() Korkmasınlar alçaklardan ![]() Korkmasınlar doğrulardan ![]() Yürek dediğin ![]() ![]() ![]() ![]() gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz! Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermek istemiyorsanız; iletebileceğiniz kadar iletiniz! İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler ![]() ![]() ![]() kompartımana çekilirler ![]() kapısını çalar ![]() ![]() Yaveri: 'Paşam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde; niye böylesiniz', der ![]() 'Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz, kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm, uyumadım kalktım', der ![]() Yaveri: 'Aman Paşam! Birimize haber vereydiniz; hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik', der ![]() bir cevap verir:'Geç fark ettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım ![]() uyuması' ![]() ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK ?
![]() |
![]() |
Cevap : Protesto ediyoruz !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Protesto ediyoruz !!!çok anlamlı bir konu olmuş hoca umarım bu millet bir gün tam olarak bilinçlenir ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Protesto ediyoruz !!!tşkler gerçekden çok güzel olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Protesto ediyoruz !!!Önemli olanın millet olduğu ve 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir'diyen bu ulu önderin bu sözüne rağmen,bugünki süreçte süregelen olayların o önderin adıyla yapılmak istenmesi gerçekten çok trajiktir ![]() Ne diyelim,kavramların günlük ve kişilere göre değiştiği bu ülkede; Yaşasın diktatörlük ![]() ![]() ![]()
![]() |
|