![]() |
Leylek hikayesinin son versiyonu :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
tilki
|
![]() Leylek hikayesinin son versiyonu :))>> > > > Velet,- 'Babacım yaa, ben nasıl oldum, çok merak ediyorum' diye ısrar >> > > > edince ![]() ![]() ![]() >> > > > gün annatmak durumunda >> > > > kalacam, eyisi mi simdi izah edim, hazır >> > > > sormuşken,kurtuliym gitsin bu >> > > > isten' deyi düşünür, içinden ![]() ![]() ![]() >> > > > 'Bak evladım, çok eyi dinne, >> > > > zira bi daha annatmiyacaam: 'Anannan >> > > > baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de >> > > > karsılaştı ![]() >> > > > 'Bir iki bakıştıktan soona bu >> > > > 'cyber cafe'nin musait bi >> > > >> > > yerine gectiler ![]() ![]() ![]() >> > > > stick' ile, 'USB' den bi >> > > > baglanti kurdu ![]() ![]() ![]() >> > > > eyi değerlendirerek 'memory stick' >> > > > den bi kaç 'download' endirdi ![]() ![]() ![]() >> > > > dangalak baban da, bir-iki 'upload' >> > > > yükledi ![]() ![]() ![]() >> > > > Ammaaa, ' ![]() ![]() ![]() ![]() >> > > > 'Firewall' kullanmayi unuttuğumuz >> > > > aklımıza geldiğinde is isten >> > > > geçmişti ![]() ![]() ![]() >> > > > 'delete'edebildik, ne de 'cancel' ![]() ![]() ![]() >> > > > olarak da, ortaya felaket bi 'Virus' cıktı, dokuz >> > > > ay soona ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Leylek hikayesinin son versiyonu :)) |
![]() |
![]() |
#2 |
punisher
|
![]() Cevap : Leylek hikayesinin son versiyonu :))tm zamane fıkrası işte zamane cafe gençleri anca böyle anlar güzel paylaşımdı saol :)))
![]() |
|