Ben Tükeniyorum Hasretler Çoğaldıkça |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Ben Tükeniyorum Hasretler ÇoğaldıkçaBenim gözlerim yine uzaklara dalgın,yine kirpiklerimde tuz var
![]() Tırnaklarım avuçlarıma kan oturtmuş,öfkeliyim,susuyorum ağlarken ![]() Aşka dair şarkılar çalmasın artık,acıtmasın yüreğimi ![]() Yoruldum her şarkıda seni düşünmekten,seni bulmaktan,seni özlemekten ![]() Derin nefesler çekiyorum içime,senin hasretini içime çeker gibi ![]() Soluyamıyorum geriye,içimde kal diye ![]() Ne vardı bu kadar sevecek,yada ölesiye güvenecek ![]() ![]() Aşk kimi güldürmüşki?Yada ne kadar olmuşki ömrü mutluluğun ![]() Gözlerimdeki ışıltıyı yitirdim,yaşama sevincimi,umutlarımı,sitemlerimi,beklentilerimi yitirdim ![]() Kendimi yitirdim sensizlikte![]() Her sabah yeni bir role hazırlanıyorum,sahneye çıkacakmışım gibi ![]() Bana en yakışan rengi giyiniyorum mavi ![]() Gülümsüyorum ![]() ![]() Kıyametler kopuyor içimde![]() Barış zamanında yaşadım en büyük harpleri ![]() Fırtınalarda kaç gemi batırdım ![]() Aşıklara bakmıyorum artık,içimden bir şeyler kopuyor sanki ![]() Yorumlayamadığım rengarenk bir tabloya bakar gibi oluyorum ![]() Bu mutluluk resimleri gerçekmi???Hepsi sahtemi ![]() ![]() İnanmıyorum artık,inanamıyorum ![]() ![]() Yaşadığım sürece gerçekti ![]() ![]() Oysa şimdi ![]() ![]() Gece olunca kaldır başını bak gökyüzüne ![]() ![]() Kaç bakışım kaldı orada,yada kaç sabah doğan güneşe dokundum sen diye ![]() Ben seni oralarda aradım ![]() Her zaman bulabileceğim ama asla seni göremeyeceğim yerlerde ![]() ![]() Sensizlik böyle birşey işte ![]() ![]() Ben tükeniyorum,hasretler çoğaldıkça ![]() !alıntı
|