![]() |
Ve Şimdi Bir Ömür Boyu Susuyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Ve Şimdi Bir Ömür Boyu Susuyorum...Yüreğini baharda beklerken; Sen rüzgarı koynuna alarak gitmiştin ![]() Ben bir ömre sığdırmazken aşkı; Yeminlerini ıslak yağmurda kurutup Anılarımızı kibritsiz yakarak gitmiştin Giderken söyleyemediğim , Tek bir cümle için yollara düştüm ![]() Hep seni aradım ıssız köşelerde ![]() Yağan yağmura kafa tutacak, Yalnızlığımı nefesimde yakacak, Cüretkâr bir yangın aradım durdum içimde ![]() ![]() ![]() Son cümlemi söylemek için, Uçurumlara düştüm sisli gecelerde ![]() Umutlarımı duvarlara çarpacak , Seni seven kalbimi yakacak oldum ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Karanlığı besleyen bir çığ gibi, Yutkundum içimde kanayan çığlıkları ![]() Çünkü, ömür boyu susacak kadar Seviyordum seni ![]() Rüzgar ince ince okşardı terli sırtımı ![]() Fırtınalar ise usul usul ovardı kanayan yaramı ![]() Sabrımı sınıyordu kanlı pusular ![]() Belki de bu sabrım yetmeyecekti Sana kavuşmama ![]() ![]() ![]() Pes etmedim yalnızlığına ![]() Ve kaybolsam bir an yollarında; Tanıdık bir ayaz aradım durdum ![]() Güneşe mevzilenmiş sabahın koynunda Dizlerimin feri kalmadı karanlıklarında ![]() Tükettim yollarında çocuksu düşlerimi ![]() Son nefesimde söylüyorum artık ![]() Sana ıslanmış birkaç cümleyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Gökkuşağında yaşamak için, İliklerine kadar ıslanmak gerekirmiş ![]() Seni yaşamak, Her nefesine ölümü sığdırıp İki gülüşünle hayata bakabilmekmiş ![]() ![]() ![]() Ve şimdi ben, ömür boyu susuyorum ![]() alıntı
|