Karı-Koca |
|
|
#1 |
|
kesmeshaker
|
Karı-KocaKarı Koca; Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi ![]() Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu ![]() Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğin yanında geçerken koca alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların mı?' Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım' Kelimeler Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu ![]() ![]() Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelimeKarısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır 'Yaradılış Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum 'Karısı yanıtladı: 'Açıklamama izin ver ![]() Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!' Konuşmama Cezası Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı Sessizliği ilk bozan (ve KAYBEDEN) kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00da uyandır ' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu Kağıtta 'Saat 5:00 Uyan' yazmaktaydı![]() Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller ![]() Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir kaba taslak vardır |
|
Cevap : Karı-Koca |
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Karı-KocaHem cinslerimi kızdırabilecek türden bir yazı olmuş :) Yorum yapmamak sanıyorum en iyisi olacak Paylaşımınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
mesanihta
|
Cevap : Karı-Koca![]() 25çok güzel yaaa tabi kimsenin alınmasına gerek yok kaplan sonuçta her iki cinste de zekiler ve zeki olmayanlar varteşekkürler
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Karı-Kocaçok güzeldi bravo valla süperdi ama yorum yapmamak en iyisi galiba paylaşım için tşkler |
|
|
|
#5 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Karı-KocaBA_YIL_DIMM ![]() :d Allah'ım bu kadar güzel cevap verilebilir ancak![]() :d Tabiki bu sadece bir fıkra ve fıkra olarak çok kaliteli olmus![]() Belki de cevap verenin hemcinsi olduğum için öyle geliyordur ama öyle işte![]() :)Paylasım için tşkler ![]() :)
|
|
|
|
#6 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Karı-KocaGeçenlerde bir arkadaşla sohbet ederken,bayanlara kısa saçın çok yakıştığını söyledim,oda bana beni yerlerde süründüren şu cevabı verdi; -Kısa saçlı alıp uğraşacağına,uzun saçlı alıp rahat et daha iyi ![]() Halen daha aklıma geldikçe gülerim ![]() ![]() ![]()
|
|