![]() |
Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın |
![]() |
![]() |
#1 |
seyito
|
![]() Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen BakmasınBu kedicik geçen sene ben evde otururken annemlerin bağırtısı geldi koştum balkona üç dört tane çocuk kediyi hırpalıyolardı yapmayın etmeyin derken kendimi aşağıda buldum kedinin sol ayağı kötü incilmişti daha çok küçüktü dedim merdiven altında kendini toplasın sonra gider ogünde cebimde üç ytl var sigaramı alsam kediye ciğermi alsam dayanamadım kediye ciğer aldım sevaptır diye ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın |
![]() |
![]() |
#2 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınbaşınız sağolsun seyito ne diyeyim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasındostlar sağolsun tşkler zaman ayırdığın için:img-cray: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınbaşnz saolsn kardes:S kötü olms yaff |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen BakmasınÇok üzüldüm Sevgili Seyito ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten çok üzüldüm bir kedi sahibi olarak daha iyi anlıyorum seni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jasmine
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınçok üzüldüm seyito ben kedileri çok severim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınjasmin hatırlıyormuusn seninle bizim kanepenin altından birşey almak için açmıştık tam kapatacakken nazlı fırlamıştıda içerden nasıl korkmuştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
punisher
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınresmi göremedim bu arada üzüldük nihayetinde o da bir can sanada geçmiş olsun başından böyle bi hadise geçmiş belliki seni de üzmüş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
jasmine
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınevet hemde çok :)) korkmuştukk ikimizde nazlıya hatta kızmıştık bir daha nazlıya kızmıyacam o allah korusun ölürse bende ölürümm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen BakmasınSen böyle düşünüyosan demekki ben ve su perisi:):):) :( ama o fırlayınca bi yandanda ani hareketle nasıl korkmuştuk gözümün önünden gitmiyor valla bu arada resmi bende göremedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınüzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınayhh çok üzüldmm ya benimde bi kedim varr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
seyito
|
![]() Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınsevgili arkadaşlarım mesanihta fbligirl suskun jasmine punishes esmer_yar black_R_O_S_E hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok sağolun:) |
![]() |
![]() |
|