Bunları Biliyormuydunuz? |
04-08-2008 | #1 |
seçkin60
|
Bunları Biliyormuydunuz?BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ? Dünyada her dakika iki tane düşük şiddette deprem olmaktadır Rusya'nın dörtte biri ormanlarla kaplıdır Tarih boyunca yeryüzünde bulunan altın 200 kat daha fazlası okyanuslarda bulunmaktadır Köpeklerin ter bezleri ayaklarındadır Salatalığın yüzde 96'sı sudur Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır Peru'da hiç umumi tuvalet yoktur Timsahlar renk körüdür Tarantulalar iki buçuk yıl yiyeceksiz yaşayabilirler Havuca rengini karoten verir İnciler sirkede erir Venüs saat yönünde dönen tek gezegendir Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardır Elektrikli sandalye İsac Edison tarafından icat edilmiştir Hapşırdığımız zaman, kalbimiz de dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarımız bir an için durur Çocuklar baharda daha fazla büyüyor Bir devekuşunun gözü beyninden büyüktür Bir timsahın gözlerinin arasındaki mesafe, ayaklarının büyüklüğüne eşittir Bukalemunların dilleri, vücutlarından iki kat daha uzundur Sahra Çölündeki Tidikelt kasabasına on yıl boyunca hiç yağmur yağmamıştır Yataktan düşerek ölme olasılığı iki milyonda birdir Kadınlar erkeklere oranla, iki kat daha fazla göz kırpar |
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz? |
04-08-2008 | #2 |
suskun
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır Bunu bilmiyordum şaşırdım:Green_Colorz_PDT_44 Bilgiler için teşekkür ederim seçkin60:)
04-08-2008 | #3 |
jasmine
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?paylaşımın için tşkler seçkin 60
04-08-2008 | #4 |
seçkin60
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Asıl yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim |
04-09-2008 | #5 |
seyito
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardır vallaha bende bunu bilmiyordum |
04-09-2008 | #7 |
mesanihta
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?ilginç bilgiler için teşekkürler:56:58