![]() |
Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir! |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir!Uzmanların yaptığı araştırmaya göre bir bayan günde 23 ![]() ![]() Erkek ise 9 ![]() ![]() ![]() İyi de bundan bize ne, zaten bu bilinen bir şey demeyin ![]() Evli bayanların büyük çoğunluğunun sorunu, akşam eve gelen eşlerinin konuşmadığıdır ![]() Peki neden konuşmaz erkekler? Çünkü zaten adamcağızın kelime kapasitesi 9 ![]() ![]() ![]() Oysa bayanlar öylemi? 23 ![]() ![]() ![]() ![]() Hele birde eşiniz çalışmıyor ve ev hanımı ise 23 ![]() ![]() Ben eşimi çalıştırmam, kırsın dizini evde otursun ben ona bakarım diyen erkeklere duyurayım dedim __________________
![]() |
Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir! |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir!yha ![]() ![]() yadaaa TÜRK KADINININ DÜŞMANIMISIN??? gerçekten çok merak ediyorum ![]() ![]() ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
blackflow
|
![]() Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir!ya yallanma ciddi bişey soruyoruz ne nerden çıkarıcam arkadaşım sadece konuşmalarından öyle geldi yada bana öyLe geLdi tamam ![]() Konu biraz bayanlarımızı kırdıracak türden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir!eğer beyler evi sadece otel gibi kullanmak istiyorlarsa (yemek yatmak tv izlemek uyumak) eve hiç gelmesinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir!kaderimiz böyle kadınlar bizden daha zeki demekki :)))))))))):67:61 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JOKER
|
![]() Cevap : Her Ev Hanımı Potansiyel Bir Tehlikedir!Alıntı:
benim evlenip evlenmemem de beni ilgilendiren bir olay ![]() ![]() ![]() olaylara daha pozitif ve esprili bakmanı tavsiye ederim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|