Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kardesm, oluyorm, sinir

Sinir Oluyorum Kardeşim!

Eski 04-07-2008   #1
fbligirl
Ico21

Sinir Oluyorum Kardeşim!

Bazı insanlar vardır yaptıkları ile sizi çılgına çevirirler Kimler mi sinir bozanlar? Mesela şunlar:

Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını fark edemeyenler
Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar

Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar

Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler
Ana Sayfa --> Eğlence --> Komik Yazılar
Sinir Oluyorum Kardeşim !

Bazı insanlar vardır yaptıkları ile sizi çılgına çevirirler Kimler mi sinir bozanlar? Mesela şunlar:

Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını fark edemeyenler

Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler

Kilo vermeye çalıştığınız halde pişirdiği bol kalorili keki yemeniz için ‘hadi canım, bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ısrar edenler

Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar

Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar

Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler

Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar

İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar

Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!

Eski 04-07-2008   #2
bonsoir

valla bunların hepsine bende sinir oluyorum kardeşim:wallbash:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-08-2008   #3
Gözyaşı

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler

En çokta bunlar gıcık ediyor beni

Eski 04-08-2008   #4
su perisi

Vatandaş fatura ödemeye gelipde, "bu ne kadar çok gelmiş böyle" demezlermi,,, aman Allahım sinir olmak ne kelime fıttırıyorum Sanki kullanmamışda öylesine biz çok yüklü fatura yollamışız gibi, bide küfür eder gibi az kullan az gelsin kardeşiiiimmm Ayyyy sinir oluyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-08-2008   #5
meLankoLik_asaLet

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar

Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar

tşkler fbli girl bende en çoq bunlara gıcıq oluyorm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-08-2008   #6
FBMH1907

bnde snroldummyaaaaaaaaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2008   #7
seyito

evet yaaa hele birde birisinin işini yaptığıında çok iyisindir yapmadığında çok kötüsündür siiiiiiiiiiiiiinniiiiiiiiiiiiirr oluyorum böyle insanlara :sm_mad:
çok güzel bi paylaşım tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com