![]() |
Sinir Oluyorum Kardeşim! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Sinir Oluyorum Kardeşim!Bazı insanlar vardır yaptıkları ile sizi çılgına çevirirler ![]() Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar ![]() Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını fark edemeyenler ![]() Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar ![]() Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün ![]() ![]() ![]() Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar ![]() Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar ![]() Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular ![]() Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler ![]() Ana Sayfa --> Eğlence --> Komik Yazılar Sinir Oluyorum Kardeşim ! Bazı insanlar vardır yaptıkları ile sizi çılgına çevirirler ![]() Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar ![]() Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını fark edemeyenler ![]() Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar ![]() Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler ![]() Kilo vermeye çalıştığınız halde pişirdiği bol kalorili keki yemeniz için ‘hadi canım, bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ısrar edenler ![]() Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar ![]() Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün ![]() ![]() ![]() Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar ![]() Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar ![]() Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular ![]() Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler ![]() Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar ![]() İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar ![]() Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar ![]() Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar ![]() Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm! |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!valla bunların hepsine bende sinir oluyorum kardeşim:wallbash: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar ![]() Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular ![]() Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler ![]() En çokta bunlar gıcık ediyor beni
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!Vatandaş fatura ödemeye gelipde, "bu ne kadar çok gelmiş böyle" demezlermi,,, aman Allahım sinir olmak ne kelime fıttırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar ![]() Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar ![]() Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar ![]() tşkler fbli girl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!bnde snroldummyaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
seyito
|
![]() Cevap : Sinir Oluyorm Kardesm!evet yaaa hele birde birisinin işini yaptığıında çok iyisindir yapmadığında çok kötüsündür siiiiiiiiiiiiiinniiiiiiiiiiiiirr oluyorum böyle insanlara :sm_mad: çok güzel bi paylaşım tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
|