![]() |
Bir Kadın İçin En Güzel Cümle |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Kadın İçin En Güzel CümleAkşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış ![]() Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış ![]() Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor ![]() Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş ![]() ![]() Aspirinleri içerken,komodindeki not dikkatini çekmiş; ''Sevgilim, günaydın ![]() ![]() ![]() ![]() Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş ![]() Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor ![]() ![]() Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde ![]() ![]() Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım ![]() Onu mu soruyorsun ![]() Bayan, beni yalnız bırakın, ''BeN Evli Bir Adamım" dedin ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Bir Kadın İçin En Güzel Cümle |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : Bir Kadın İçin En Güzel CümleWhy beee işTe erkek varmı böyLesi???
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Kadın İçin En Güzel CümleVakit ayırdığın için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sserapp
|
![]() Cevap : Bir Kadın İçin En Güzel Cümlesahidende böle erkekler kaldemıkii? :25: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : Bir Kadın İçin En Güzel Cümleblackflowa tamamen katılıorum:d
|