![]() |
Ayrılık Üzerine Gerçek Bir Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ayrılık Üzerine Gerçek Bir MektupSanamı yazıyorum bu satırları yoksa sadece karalıyormuyum ![]() ![]() Hani olur ya bazı anlar için canlar verilir, hani bazı insanlar olur ya uğruna dünyalardan vazgeçilir ![]() Hani dünyada öyle insanlar vardırki kıyamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana papatyam diyorum nedenini biliyormusun? Bilemezsin ![]() ![]() Sen papatyasın; çünkü papatya baharın gelişini sevgi çığlıklarıyla anlatır, güzeldir, dikeni dahi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman akıp gidiyor, tutamıyorum ve geçen her dakika her saniye hatta aldığım her nefes, beni biraz daha sana aşık edip, beni sensiz bırakıyor ![]() ![]() ![]() Sana olan sevgimi yazmaya çalışıyor bu kalem bu kağıda, yazamayacağını bildiği halde ![]() ![]() Kader diyorsun ya durmadan sevdiğim, kader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz gecelerde hüzün yağmurları yağıyor üzerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani diyorum bazen dönsen, hiçbirşey olmamış gibi devam etsek ![]() ![]() ![]() Penceremden bakıyorum bulutların kapladığı gökyüzüne ve güneşin yalnız bırakıp terk ettiği yeryüzüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu saydıklarıma aşık olmadım, ben sana aşık oldum ![]() ![]() ![]() Bak güneş tekrar dönüyor yeryüzüne, karanlıkta kalan yerleri aydınlatıyor ![]() ![]() ![]() Öyle zor ki seni sensiz yaşamak, seninle ilgili hayallerimden vazgeçmek ![]() ![]() Bir güvercin salıyorum bu mektupla özgür yüreğine ![]() ![]() ![]() önünde diz çöküyorum ve sana yalvarıyorum Beni hayatta sensiz yaşamaya mahkum etme, yaşayamam Seni böyle severken beni terk etme, kaldıramam Yıkma hayallerimi, bırakma beni, seni bu kadar severken yapma bana ![]() Bu bulanık yaşamımdan bu karmaşadan kurtar beni… SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ayrılık Üzerine Gerçek Bir Mektup |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Ayrılık Üzerine Gerçek Bir Mektupçok güselmişşş yawwwwwwww |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ayrılık Üzerine Gerçek Bir MektupSen papatyasın; çünkü papatya baharın gelişini sevgi çığlıklarıyla anlatır, güzeldir, dikeni dahi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim en çok sevdiğim çiçek papatya dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani diyorum bazen dönsen, hiçbirşey olmamış gibi devam etsek ![]() ![]() ![]() Bence biten bitmiştir geri dönülmesi yani denenmiş bişeyin tekrar denenmesi hatadan başka bişey değildir(bence) sadece zaman kaybıdır ve daha çok acı verir ![]() paylaşım içi teşekkürler sevgili gözyaşı emeğine sağlık arkadaşım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ayrılık Üzerine Gerçek Bir Mektupyorumlarınız için teşekkür ederim benim için de aynı gülgüzeli giden gitmiştir dönsede bu sefer ben kabul etmem sana katılıyorum arkadaşım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Ayrılık Üzerine Gerçek Bir Mektuparkadaşlar bence giden gitmiştir geri dönsede istemem biraz acımasızca olmuyormu herkes iknci şansı hakeder tabi ikinci şansa inanıyorsanız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|