Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılıklarda, olmalı, şerefli

Ayrılıklarda Şerefli Olmalı

Eski 04-08-2008   #1
Gözyaşı
Icon3

Ayrılıklarda Şerefli Olmalı

Evet ayrılıklar da şerefli olmalı

Bir ilişki yaşarsın mutlusundur,yüreğin bir başka yüreğin adını zikrederek atar, paylaşırsın umutlarını yarınlarınıBir zamanlar benim de, bir sevdam vardı ‘Her geçen gün yüzün pembeleşiyor seviyorsun beni,hiç ayrılmayalım, bana ayrılık lafını asla etme sevdam,seni öylesine her şeyi hiçe sayarak seviyorum ki’ derdiSevmek yüzde pembelikler oluşturuyormuş demek ki derdim,Zaman içinde o güzel duygunun neler getirdiğini yaşayarak gördümIlık rüzgarlar eser yüreklerde,pembeleşen çehre pembe hayallere sevk eder insanı,bilinen dört mevsim yediye çıkar bin bir çiçekle karşılanır masal galalarıelimizde kırmızı halı olsa sevdiğimizin yoluna hiç üşenmeden seriveririz,kalp atışları davullara bedel
Sonra bir gün yollar ayrılır bambaşka köşelerde buluverirsiniz o kalp atışlarını öncesinde buruk bir hüzün sonra yaşamaya devam Hayat her zaman istediğimiz gibi devam etmiyorBaşlangıçları nasıl hevesle karşılıyorsak ayrılıklarda hoş görülmeliKavgasız nefretsiz uğurlamalı gidenleri, bir zamanlar güzel duygular paylaştığımız insanın ardından yaşanmamışlarıma yaşanmışlık getirdi yolu açık olsun demekten başka çare yok Bunu kendi ruhumuz için yapmak en iyisiBazen bitiriş fiilinin gümbür gümbür gelişini duymak istemeyiz ,bittikten sonra ise bir başka kaos ,saatlerce konuşuruz giden ardından konuştukça sinirleniriz derken nefret! Ayrılığında etiği olmalı sevginin namusu taşınmalı omuzsa omuzda, yürekse yürekte Çevremde nice insan var gidenin ardından nefret kusan, çare insanın yeni yürekleri de görebilmesindeKimse dünyanın merkezi değil Ne sevdalar gördüm ölümsüz olduğuna inandığım ama inanmışlık yetmiyor bazen Bir zamanlar benim de bir sevdam vardı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com