![]() |
Neden Bu Kadar Çok Acı Çekiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
eduket
|
![]() Neden Bu Kadar Çok Acı ÇekiyorumNeden böyle acı çekiyorum bu kadarmı sevmişim onu neden en derin uykularımdan bir anda uyanıyorum bakıyorum yoksun sana neden isyan ediyorum ne oldu bana bu kadar ağlıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum neden neden neden sıkıldım bu yalan dünyadan nereye gitsem aynı başka dünya varmı acaba :img-cray:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Neden Bu Kadar Çok Acı Çekiyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Neden Bu Kadar Çok Acı Çekiyorumhakkaten ya başka dünya olsa keşke diyeceğim ama desem ne çare gidemem ki neyse ya aman zaten piskolojim bozuk iyice bozuldu ayrıca avatarın da süper olmuş sölemeden geçemicem teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Neden Bu Kadar Çok Acı ÇekiyorumKeşke öyle bir dünya olsada bende gitsem ama manesef insanların her istediği olmuyor sevdiği insanlardan ayrılınca kolayda unutamıyor
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eduket
|
![]() Cevap : Neden Bu Kadar Çok Acı Çekiyorumçok özür dilerim psikolojini dahada çok bozmak istemezdim belliki sede aşk acısı çekmişin:img-cray: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Neden Bu Kadar Çok Acı Çekiyorumeduket ama böyle olmazki kardeşim hayat devam ediyo boş ver ya seni sevmeyeni sen niye seviyonki ![]() |
![]() |
![]() |
|