![]() |
Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin??? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???![]() Hani hic bitmeyecekti bu Ask ![]() Hani sen hep benimdin benim kalacaktin Nerde simdi o Gozlerin o ellerin Hani ![]() ![]() Her ani beraber yasiyacaktik Dert keder bizi yikamayacakti Kimsenin gucu yetmeyecekti ayirmaya Hani ![]() ![]() Sonbahar gelmeden sen geelcektin Dogum gununde birlikte olacaktik Birlikte sondurecektik mumlari Hani ![]() ![]() Bak simdi nerelerdeyiz Hangi yaban elde kimlerle ![]() O yuce sevgimiz hayallerimiz Hani ![]() ![]() Sen hic aglamazdin yas akmazdi gozlerinden Dun neden agladin icinmi acidi Mutluluk gozyasi olacakti akan Hani ![]() ![]() ![]() Ben hep sana seni sevdigimi soyleyecektim Sen boynuma sarilacaktin Seni seviyorum diye haykiracaktin Hani ![]() ![]() Baskasina canim demek yoktu kiskanirdim Simdi ettigimiz yeminler sozler Umutlarimiz yarinlarimiz gelecegimiz Hani ![]() ![]() Bir Garip kus gibi kaldim ortada Sicakligin bakislarin gozlerin Sen canimda candin simdi nerdesin Hani ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin??? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???vayyyyyyyy gülgüzeli bak bu paylaşımını gerçekten çok beğendim:38:38
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???:) Gerçekten hı:) desene ilkkez sevgili gözyaşına bi konumuzu beğendirdik:) Teşekkürler arkadaşım ilgin için sagol okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() Artı beğenmene de çok sevindim:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???Çoğu güzel konuların ama bu benim için gerçekten çok hoşuma gitti çaldım zaten ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???cok güzel ellerine saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???Teşekkürler sevindim böyle düşünmene(zorda olsa) ![]() ![]() İlgin için tekrar teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hani Sen Canımda Candın??Şimdi Neredesin???Teşekkürler kosovalı27 okuyan gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
|