|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
böyleyizneden, ellerini, tutamıyorum |
![]() |
Biz Neden Böyleyiz...[Neden Tutamıyorum Ellerini] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Biz Neden Böyleyiz...[Neden Tutamıyorum Ellerini]Sensiz düşünmek bile zor biliyomusun ![]() ![]() Karmaşalar içindeyim ![]() ![]() Neyim ben, niye böyleyim bilmiyorum ![]() Bildiğim tek bir şey var, ben sensiz yokum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Sensiz hiçim ![]() ![]() Şimdi seni sevmediğimi düşünüyosun biliyorum, sana güvenmediğimi, senden soğuduğumu düşünüyosun ![]() ![]() Hani dedim ya sana ![]() ![]() Sessiz kalmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Sende kendini kandırıyosun biliyorum ![]() ![]() Biz neden böyleyiz ![]() ![]() Hani dedin ya ![]() ![]() Ayrılalım biz! Ellerimin uyuştuğunu hissetim o an ![]() ![]() Merak etme! giydirmedim asla bu duyguyu aşkımıza ![]() Bunu istemediğini biliyorum ![]() ![]() Bunu sana söyletmek zorunda bıraktığım için kendimden iğreniyorum ![]() ![]() Her seferinde seni ağlattığım için nefret ediyorum benliğimden ![]() ![]() Gülüşüne dağları devirmeyi göze alan ben, neden senin ağlamana sebep oluyor her seferinde ![]() ![]() Neden engel olamıyorum kendime ![]() Neden içimde ki anlamsız beni yok edemiyorum ![]() ![]() Bir çocuk gibi anlamsız isteklerimi bastıramıyorum ![]() ![]() Kendimi kandırıyorum ![]() ![]() Dalıyorum ![]() ![]() Sensizlikte kayboluyorum ![]() ![]() Telefonun çalmayışındaki sessizlik çınlıyor kulaklarımda ![]() ![]() Uyandırıyor beni daldığım sensizlikten ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl başarıyorsun heryerde benimle olmayı ![]() Bu bir maarifet ise eğer, neden benim yanımda değilsin gerçekten ![]() ![]() Neden tutamıyorum elini, neden dokunamıyorum saçlarına ![]() ![]() Biz neden böyleyiz ![]() ![]() alıntı
|