Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
keşke, ölsem

Keşke Ölsem

Eski 04-07-2008   #1
eduket
icon110

Keşke Ölsem

Geçmeyecekmi bu acı bu kadarmı zor ayrılık yapayalnız bıraktın şu koca dünyada annem babam bile yabancı kimseyle konuşmuyorum uyumuyorum hayatım azab oldu bana Geceler ise tam bir ızdırap sessiz ve ıssız karanlık sokaklar dert arkadaşım kaldırımlarda oturup başımı ellerimin arasına alıp derin derin düşünceler ardından yanaklarımdan süzülen damlalar kendimi zorluyorum ağlamayayım diye olmuyor olmuyorHıçkırıklar boğuyor beni sen aklıma geldikçeKeşke ölsem diyorum ama senin o gözlerini o saçlarını o ellerini unuturum diye korkuyorumEğerki bir gün olurda beni görmek istersen geceleri karanlık ıssız sokaklarda bak :img-cray::img-cray:sadece hıçkırıklarımı duyarsın :img-cray::img-cray:
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Keşke Ölsem

Eski 04-07-2008   #2
kaleci

kendini bukadar üzme kanki :((
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-07-2008   #3
Gözyaşı

ölmek kaçış yolu olur takma kafana yenisini bulursun zorla sevgi olmazki senide seven bulunur üzme kendini:img-cray:

Eski 04-07-2008   #4
eduket

tşkederim gözyaşı zaman ayırdığın için sağol
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-08-2008   #5
FBMH1907

bu hytta bnde yaşmk istmzdm hayt acılrla dolu ama elden ne glr yaşmk zorndaızzzzzzzzz bşvrr üzlme değmioo beeeeeeee
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-08-2008   #6
seyito

eduket ne oldu sana yaw böle sen canlu şakacı bir insandın kendini bu kadar üzme yafff haydi canlan biraz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-08-2008   #7
haticee

arkadslar bu kadar karamsar olmayın yaww
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2008   #8
bonsoir

giden gitmiştirgittiği gün bitmiştirrrsen üzülme canım o seni kaybetmiştir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com