![]() |
Tebrik ederim!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Tebrik ederim!!!!![]() Artık sensizliği umursamıyormuyumdur nedir ? Geceleri halen aklıma geliyorsun ama ne hayallerim de nede rüyalarım da istemiyorum artık seni ![]() ![]() Seni hatırlatan her anı,her şarkı, her beraber gidilen köşe başı bana manasız ve boş geliyor ![]() Kimdi bunlara her baktığımda ağlayan ? Yüreğinin kanamasından nefes alamayan benmi _? Arasıra senden haberler geliyor , gözlerime bakarak anlatıyorlar ![]() Acımı görmek icin , bundan zevk almak icin ![]() ![]() ![]() ![]() Anlattıkları sana deli gibi aşık olan bana değilki ![]() ![]() ![]() Kime anlatıyorlar seni ? Ufakta olsa bir ipucu arıyorlar gözlerimin icinde ![]() ![]() Ama artık bulamazlar ![]() ![]() ![]() Yeni birisiyim artık ben ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle birlikte duygularımda gitti benim ![]() Gözümden bir damla yaş akmıyor, kanayan bir yüreğim yok artık ![]() Bunun icinmi girdin hayatıma ![]() ![]() Eski ben bu dünyaya dayanamaycak kadar mı zavallıydı ki bir an önce yok edilmesi gerekiyordu ? Görevin bu hayata devamımı sağlamakmıydı ? Görevin beni yüreksiz bırakmakmıydı ? Umarım başarının zaferini yudum yudum içiyorsundur ![]() Umarım aldığım yüregimi tepe tepe kullanıyorsundur ![]() ![]() Nasıl olsa o hep senindi ![]() Yarattığın yeni ben'in artık ne sana nede bir yüreğe ihtiyacı var ![]() ![]() Tebrik ederim!!!! alıntı
|