![]() |
Gizledim Kalbimi Senden |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gizledim Kalbimi SendenKabullendim bu ayrılıgı , bu vedayı , her giden gibi kabullendim bu hüsranı , severken sensizligi kabullendim , sensizlige kabul ettirildim
Ziyan olmuş bir yüregin kanat çırpışı gibi Ayrılıgımız acıların en dibi Senin taş kalbin bitişimin sebebi Yar Yar ![]() ![]() ![]() Gidişini kabullendim , ardından seni öylece izledim , sen görmüyordun ama ben ölüyordum sen giderken sensizligimi senden gizledim , batan güneşle uzaklaşırken sen ben kaybolmanı bekledim , bekledim ve dönüp ardıma gittim bilmedigim yerlere , yollar uzundu , hasret agırdı , mazi yüregime sadece kahırdı Gizledim kalbimi senden Gizledim gözyaşımı senden Gittim çoktan ben benden Neden diye sorma sakın Bu aşk benden de üstün Benden ![]() ![]() ![]() Şimdi geceleri yar diye alıyorum kollarıma , hayalini yerine koyup dolduruyorum azar azar ruhuma , seveceksin diyerek bir damla sevgi ugruna , avutuyorum kendimi bomboş umutlarla , yarınlarla Belki alıştım yokluguna Belkide bu sevda oyununa Yinede düştüm aşk tuzagına Gizledim ya sensizligimi Gizledim ya özlemimi Gizledim ya hasretimi Şimdi ruhuma dolan Sevda türkülerini Hasret türkülerini Sensizlik türkülerini ; Agıt Gibi Yas Gibi Feryat Gibi Sana Haykırıyorum Yar Yar ![]() ![]() GizLedim KaLbimi senden Yoruldum Şimdi Hadi al beni benden Ruhum Agır ve Yorgun Al yüregimi koy yüregine Bir sevda masalı yaşayalım Sen Ve Ben ![]() ![]() ![]() ![]() Diye Sürüp Giden ![]() ![]() - MechuL - 06 ![]() ![]()
|