![]() |
Kıymetlim... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kıymetlim...![]() Gerektiği kadar sevilmeli sevgili ve gerektiği kadar verilmeli değer ![]() ![]() Aşk bilmecesinin en kısa sözcüğüdür "acı" ![]() ![]() Ya çekersin uzun uzadıya sancısını ![]() ![]() ![]() Ya da acı vererek sevgiliye,çıkartırsın acısını ![]() ![]() Kıyamadım ![]() ![]() ![]() Sözcükler dizildi boğazıma bir bir ![]() ![]() Söylemek istedim,söyleyemedim ![]() ![]() Kıyamadım kıymetlim ![]() ![]() ![]() Yutkundum ![]() ![]() ![]() Yutamadım ![]() ![]() ![]() Nefesimi zorlayan yerde,tam orda işte,kala kaldı sana dair söyleyeceğim tüm sözler ![]() ![]() "Ya haykırmalıyım tüm gücümle kulağına,ya boğulmalıyım sessizce ![]() ![]() Artık saat ayrılığı vururken ![]() ![]() Bu kadar mı hızlı kovalardı akrebi yelkovan ![]() ![]() Bu kadar mı sona hızlı yaklaşacaktık ![]() ![]() Bir "elveda" sözcüğü can çekişiyor dilimde ![]() ![]() ![]() Bir çıksa ağzımdan,kendime gelecek tüm yaşamım ![]() ![]() "Sen" den ibaretti her şey ![]() ![]() "Sen" den sonrası bir adım sessizlik ![]() ![]() "Sen" den öncesi koca bir çığlık ![]() ![]() Kıymetlim ![]() ![]() ![]() "Hoşçakal" ımı bırakıyorum yüreğine usulca ![]() ![]() Kıymetini bil ![]() ![]() Seni çok sevdim ama anlamadın! alıntı
|