![]() |
İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)Şu tarlaya bir şinik kekeremekere ekilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşar Kayacan Alıntıdır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :) |
![]() |
![]() |
#2 |
Zübeyir
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)Biraz zor gibi! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yuxexevgi
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)off beeeeee ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)yardım edin dilim dolaştı:Green_Colorz_PDT_06 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)imdatt okumayı unuttum sankii öğreten varmı:D:D:D:Green_Colorz_PDT_06
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
cansel
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)oku oku bitmiyor yaw:S
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gulhan
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)başım agrıdı emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)ah bir başlayabilsem gerisini getircemde ne bu ya okuduğumdan ben bile anlamadımki:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
punisher
|
![]() Cevap : İlginç Bi Tekerleme İlk Defada Anlamanız Zor Olabilir :)zor değil çok tekrarlı ondan karışık geliyor :)
![]() |
|