![]() |
Şeytandan Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Şeytandan MektupSeni dün günlük işlerini yaparken gördüm ![]() Namaz kılmadan, dua etmeden bir günü daha geçirdin ![]() Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayırmadın ![]() Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum ![]() Benimle olduğun için çok mutlu olduğumu söyleyemem ![]() Hatırlıyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum ![]() Doğruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettiğim için nefret ediyorum ![]() Allah beni cennetten attığı için bende seni kullanıyorum ![]() Seni de Allah'ın bana yaptıklarını ödetene kadar kullanacağım, ondan sonra sende defolup gidebilirsin ![]() Biliyormusun ey Adem ! ![]() Allah seni seviyor, ama sen hayatın boyunca benim yanımdaydın ![]() ![]() Hayatının berbat olmasını sağlayacağım ![]() ![]() Zaman senin hayatını kimin yönlendirdiğini O'na gösterecek ![]() Ve bu senin sayende olacak ![]() Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla, insanları nasıl hor görüyorduk, onlara küfür ediyorduk, çılgın partilere gidiyorduk, hırsızlık yapıyorduk, nasıl iki yüzlü davranıyorduk, sigara kullanıyorduk, camii'ye gitmiyorduk, dedikodu yapıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunların hepsini kaybetmek istemezsin değil mi? Hadi gel ey Adem! Sonsuza dek beraber yanalım! ![]() ![]() ![]() Senin için çok şeyler düşünüyorum ![]() Bu mektupu sana ne kadar değer verdiğimi söylemek ve hayatının büyük bir parçasını kullanmama izin verdiğine teşekkür etmek için yazıyorum ![]() Ey Adem, bazen sana çok gülüyorum ![]() Öyle iğrençlikler yapıyorsunki, benim bile miğdemi bulandırıyorsun ![]() ![]() Yeni nesile yalancılığı, aldatmayı, kumarı ve camii yerine diskolara gitmeyi öğret ![]() Sen bunları onların yaninda yap ki onlarda seni örnek alsınlar ![]() ![]() Çocuklar böyle işte ![]() Neyse, şimdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeye geleceğim ![]() Azıcık aklın olsaydı tövbe etmek için biryerlere giderdin ve yaşayacak olduğun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin ![]() Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslında, ama seni tanıyorum ![]() Sen zaten benim yanımdan ayrılmazsın ![]() Senin yaşında olan bir insanın hala günah işlemeye devam etmesi saçmalık olsada ![]() Sakın beni yalnış anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu böyle devam edecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|