Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektup, şeytandan

Şeytandan Mektup

Eski 04-07-2008   #1
gülgüzeli

Şeytandan Mektup

Seni dün günlük işlerini yaparken gördüm
Namaz kılmadan, dua etmeden bir günü daha geçirdin

Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayırmadın
Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum
Benimle olduğun için çok mutlu olduğumu söyleyemem
Hatırlıyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum
Doğruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettiğim için nefret ediyorum
Allah beni cennetten attığı için bende seni kullanıyorum
Seni de Allah'ın bana yaptıklarını ödetene kadar kullanacağım, ondan sonra sende defolup gidebilirsin
Biliyormusun ey Adem !
Allah seni seviyor, ama sen hayatın boyunca benim yanımdaydın Bunun içinde seni ödüllendireceğim
Hayatının berbat olmasını sağlayacağım Biz ikimiz beraber kaldıkça bu Allah'ı çok üzecek
Zaman senin hayatını kimin yönlendirdiğini O'na gösterecek
Ve bu senin sayende olacak
Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla, insanları nasıl hor görüyorduk,
onlara küfür ediyorduk, çılgın partilere gidiyorduk, hırsızlık yapıyorduk, nasıl iki yüzlü davranıyorduk, sigara kullanıyorduk,
camii'ye gitmiyorduk, dedikodu yapıyorduk

Bunların hepsini kaybetmek istemezsin değil mi?
Hadi gel ey Adem! Sonsuza dek beraber yanalım!
Senin için çok şeyler düşünüyorum
Bu mektupu sana ne kadar değer verdiğimi söylemek ve hayatının büyük bir parçasını kullanmama izin verdiğine teşekkür etmek için yazıyorum
Ey Adem, bazen sana çok gülüyorum
Öyle iğrençlikler yapıyorsunki, benim bile miğdemi bulandırıyorsun Sen böyle devam et
Yeni nesile yalancılığı, aldatmayı, kumarı ve camii yerine diskolara gitmeyi öğret
Sen bunları onların yaninda yap ki onlarda seni örnek alsınlar Bir zaman sonra onlarda aynısını yapacaklardır
Çocuklar böyle işte
Neyse, şimdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeye geleceğim
Azıcık aklın olsaydı tövbe etmek için biryerlere giderdin ve yaşayacak olduğun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin
Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslında, ama seni tanıyorum
Sen zaten benim yanımdan ayrılmazsın
Senin yaşında olan bir insanın hala günah işlemeye devam etmesi saçmalık olsada
Sakın beni yalnış anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu böyle devam edecek Beni gerçekten seviyorsan tabiki bu yazıyı kimseyle paylasmazdın Ölüm bizi buluşturana kadar

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com