Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bırakıp•gitmeyi, ı•

Bir•Bilsen•Ne•çok•Denedim•Gecenin•Koynuna•Sevda m ı• Bırakıp•Gitmeyi

Eski 04-07-2008   #1
gülgüzeli

Bir•Bilsen•Ne•çok•Denedim•Gecenin•Koynuna•Sevda m ı• Bırakıp•Gitmeyi

Bir bilsen ne çok denedim gecenin koynuna sevdamı bırakıp gitmeyi,bir bebeği cami avlusuna bırakır gibiYine de dayanamadım seni üvey yüreklere emanet etmek düşüncesine

Kaç sefer düzenledim kendi içimde, seni kalbimden atmak içinAma her gidiş aynı yöndeydi sana ulaşmak üzere
Anladım ki gözlerim rehindi gözlerindeAşkın zincirdi bileklerimde ve yüreğimdeOysa bir görüşlüktü yüzün yıllara yetecek kadarBir dokunuşla erimek gibi imkansız,bir kıvılcımla tutuşuvermek gibi ani ;ve geçici saman alevi gibiBakışlarımı kaldırmaya cesaret edememiştim hiç o son görüşü de yitirmemek adınaSen ise o son görüşü de yanına alıp gittin
Ayrılığa gecikmiş mazeretler biçerken fark ettim bir yanımın uzun süredir
acımakta olduğunuKendimle cenk ederken, matemi saplıyordum yeşermiş sevgilerin orta yerineAkacak gözyaşı olmuyorsun gözlerimde uzun zamandırSanırım acıyı sen diye sevmeye başlamıştı kalbim Artık isimsiz gidişlerinin dönüşünü beklemeye tahammülüm yok benimSızımı bir kenara bırakıp yola düşmek zamanı geldi de geçiyor belli ki
Şimdi siyahla kefenleyip derin kireç kuyularına atıyorum sana dair pembe düşlerimi
Ve senin virgüllerine meydan okuyup ,keskin bir nokta ile bitiriyorum hayatımda “sen”le başlayan tüm cümleleri

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com