Kıyamet'i Anlatan Tasarım.... |
03-26-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Kıyamet'i Anlatan Tasarım....Alıntı
03-26-2008 | #2 |
kosovalı27
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....ellerine saglık cok güzel bi paylaşı
aslen bunları göz önüne alıp düşünmemiz lazım ama malesef bazı insanlar bunları hiç düşünmeden yaşıyor paylaşım için cok teşekkür ederim gülgüzeli
03-26-2008 | #3 |
haticee
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....paylasım için tesekkürler!!!
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım.... |
03-26-2008 | #4 |
djdem
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....eli sağlık gerçekten önemli ve her müslümanın bilmesi gereken ve kıyamet deşhetinden korkup günah işlemekten uzak tutacak ayetler allah razı olsun
03-26-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....Sevgili [KAPLAN] ,kosovalı27,haticee,djdem >>İlginiz için teşekkürler bakan gözlerinize sağlık |
03-28-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....Ellerine sağlık gülgüzeli bu anlamlı konu için
03-29-2008 | #7 |
gülgüzeli
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....İlgin için teşekkürler sevgili gözyaşı |
03-29-2008 | #8 |
merve16
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....süper olmuş sadece bazı insanlar değil bazen biz de unutuyoruz ve öyle yaşıyoruz ama gülgüzeli gibilerin sayesinde aklımıza geliyor gerçekten bir anda çok kötü oldum paylaşım için teşekkürler tebrik ediyorum
03-29-2008 | #9 |
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....gerçekden şoka girdim görünce açıkcası çok korktum zaten ben ölüme hazır bulmuyorum kendimi ama bana bir kere daha şükretmemi hatırlatan gülgüzeline tşkler |
03-30-2008 | #10 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....~~ Bu güzel hatırlatma için teşekkürler~~ |
04-01-2008 | #11 |
gülgüzeli
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....İlginiz için ben teşekkür ederim arkadaşlar |
04-07-2008 | #12 |
punisher
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....Haris El-muhasibi nin "Farzetki Öldün" isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim mükemmel bir ahir zaman anlatışı var ki sanki o anı yaşıyormuş gibi oluyorsunuz Benden söylemesi Bilinki; Ölüm kaçınılmazdır Seninde emeğine sağlık gülgüzeli
04-07-2008 | #13 |
gülgüzeli
|
Cevap : Kıyamet'i Anlatan Tasarım....Vakit ayırdığın için teşekkürlerartı tavsiye için de sagol |
|