![]() |
Kimse Aşk'tan ölmüyor |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() Kimse Aşk'tan ölmüyorÇok sıcak bir İstanbul gecesi içindeyim ![]() ![]() kendime ![]() olmuyor işte ![]() ![]() ![]() Gülden Karaböcek'in eski şarkılarını dinleyerek oturdum balkonda bir süre ![]() ![]() ![]() Anadolu yakasının ışıklarını, gemileri seyrettim ![]() ![]() ![]() 'Gözümde canlanır koskoca mazi' diyordu Gülden Karaböcek ![]() Yıllar, yıllar öncesine götürdü beni ![]() Yetmişlerin sonuydu ![]() ![]() ![]() Ben küçücük bir kız çocuğu, oturduğumuz sokağın genç kızları liseliydi ![]() ![]() ![]() Polis radyosundan istekler yapar, akşamüzerleri sevdikleri 'çocuk'la bakışmak için büyük parka giderlerdi ![]() Tülay abla çok güzeldi ![]() ![]() otururlardı ![]() Çelik apartmanında oturan Erhan abiye âşıktı ![]() ![]() Çocuk aklımla mahallede kim kimi seviyor takip ederdim ![]() olur, aralarında haber taşırdım ![]() hayalini kurardım ![]() Tülay abla ve Erhan abi benim için ideal çiftti ![]() Ben de Erhan abi gibi bıyıklı, saçları güzel bir adama aşık olacaktım ![]() Tülay ablanın kız kardeşi Gülay'a görücü geldi bir gün ![]() evlenmeliydi önce ![]() ![]() üniversiteyi bitirmeden evlenemezlerdi ![]() Gülay'a verdi ![]() ![]() O yıl Erhan abi okulu bitirdi ve askere gitti ![]() beklemeye başladı ![]() söyledi ![]() ![]() Kız kardeşi Gülay bebeğini kucağına aldığında Erhan abi askerden döndü ![]() Artık mahallede en çok konuşulan konu ne zaman evlenecekleri olmuştu ![]() Erhan abi bir işe girmeden evlenemeyeceğini söylemişti Tülay ablaya ![]() Bir gün ![]() ![]() ![]() Annemlerle Kızılay'da alışveriş yaparken Erhan abiyi gördüm ![]() pastanesinin önünde bir kızın elinden tutuyordu ![]() değildi ![]() ![]() ![]() Değil Tülay ablaya, anneme bile söylemedim gördüğümü ![]() ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Sonra Tülay abla çok hastalandı ![]() ![]() kadar üzüldüklerini anlamadık ![]() ![]() Erhan abi nişanlandı ![]() ![]() Tülay abla sokağımıza döndüğünde ne saçları vardı ne de Erhan abi ![]() ![]() ![]() bulup İzmir'e gittiğini söylediler ![]() Bir yaz akşamı Tülay abla'yı balkonda otururken gördüm ![]() içerden gelen bir Gülden Karaböcek şarkısı dinliyordu ![]() dayamış Erhan ağabeylerin oturduğu apartmana bakıyordu ![]() Sonra öldü Tülay abla ![]() Filmlerdeki gibi öldü ![]() Erhan abinin üç tane oğlu oldu ![]() ![]() Hala anlatırlar, Tülay üzüntüden öldü diye ![]() evlenmelerini ![]() ablanın annesinin yanında 'oğluma el değmemiş kız arıyorum' demiş ![]() üzülmüş Tülay ablanın annesi ![]() Annem hala aynı sokakta oturuyor ![]() Geçen yaz balkonda otururken o günleri anımsadım ![]() ![]() Meğer ne çetrefil, ne acı bir öyküymüş bu ![]() ![]() ![]() 'Neyse ki' dedi 'şimdi kimse aşktan ölmüyor artık ![]() bakıveriyorlar' Şimdi bu lafı duymalı mı , duymamalı mı? ![]() ![]() ![]() Tülay ablanın balkonuna baktım ![]() kadındı ![]() ![]() ![]() Bu gece Gülden Karaböcek şarkıları dinlemek bana bunları anımsattı işte ![]() ![]() ![]() Belki de doğrudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizce kötü müdür peki bu?
![]() |
![]() |
Cevap : Kimse Aşk'tan ölmüyor |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kimse Aşk'tan ölmüyorEmeğine sağlık paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kimse Aşk'tan ölmüyor |
![]() |
![]() |
#3 |
punisher
|
![]() Cevap : Kimse Aşk'tan ölmüyorbu saatte okuduğun ve yorum yaptığın için esas senin gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
|