![]() |
...[Çok Özledim]... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
...[Çok Özledim]...![]() Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, ![]() Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi, Bana sor severken özlemeyi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ses ararken kulaklarım, Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı, ![]() Gözlerim seni ararken, Karanlıkta hayalini görmeyi, Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() Elimi göğsüme sokup, Okşamayı seni özleyen kalbimi, ![]() Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini, Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken, ![]() Hasretimden süzülen birkaç damlayı, Bana sor sensiz ağlamayı ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz saatler çabuk geçsin diye, Geceye sığınmayı, Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı, ![]() Bedenimi sarmanı beklemeyi, Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi, Sensizken seninle sevişmeyi, Bana sor ![]() ![]() ![]() Bana sor sen özlemeyi ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını, Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : ...[Çok Özledim]... |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : ...[Çok Özledim]...çok güzeldi ya paylaşım için teşekkürler gerçekten çok güzel olmuş
![]() |
Cevap : ...[Çok Özledim]... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ...[Çok Özledim]...Vakit ayırdığın için sağol canım |
![]() |
![]() |
|