Şirin Kedicikler |
12-18-2007 | #1 |
Berna
|
Şirin Kedicikler
12-18-2007 | #2 |
pesimistt
|
Cevap : Şirin Kediciklerbuna bayıLdmmm eLLerine saqLıkk :))
12-18-2007 | #3 |
bukettt
|
Cevap : Şirin KediciklerSen kedilerden korkmazmıydın yaa =) Ne tatlılar alacaksın eline kulaklaırın flaan çekeceksin sinir olacak köşe köşe kaçacak =) Teşekkürler |
Cevap : Şirin Kedicikler |
12-18-2007 | #4 |
suskun
|
Cevap : Şirin Kediciklersuskun ablaları izin verirmi kulaklarını çekmene bakalım buketcim36:sm_biggrin::sm_biggrin: gerçekten çok tatlılar ama benim nazlım daha tatlı
12-18-2007 | #5 |
jasmine
|
Cevap : Şirin Kediciklerhepsi birbirinden çok tatlılar paylaşımın için tşk ederim berna! |
12-18-2007 | #6 | |
bukettt
|
Cevap : Şirin KediciklerAlıntı:
|
|
12-18-2007 | #7 |
suskun
|
Cevap : Şirin Kedicikler42denedin yanii kuyruğuna düyüm atılmıyor dediğine göre23 şaka şaka25alınmıyosun inş buketcim:38:38
12-19-2007 | #9 |
inci_tanesi
|
Cevap : Şirin Kediciklerayy yaaa ne kadar tırmalarsa tırmalasın kedilere karşı büyük bir sevgim var resimlerden kedi seçemedim hepsi birbirinden şeker :38:38:38:38 teşekür ederim bernacım |
12-19-2007 | #10 |
Berna
|
Cevap : Şirin Kediciklerilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar
03-27-2008 | #11 |
su perisi
|
Cevap : Şirin KediciklerAyyyyyyy hepside çok şekeeeeeerrrrrr Bayıldım yaaa, ama laf aramızda benim kedim NAZLIM hepsinden güzel |
04-05-2008 | #12 | |
su perisi
|
Cevap : Şirin KediciklerAlıntı:
Bende yaa, harikalar hepsi biliyormusun Teşekkürler |
|
|