Biber Gazı Sıkıp Kaçırdı, Zorla Nikah Kıydı... |
04-05-2008 | #1 |
su perisi
|
Biber Gazı Sıkıp Kaçırdı, Zorla Nikah Kıydı...DİYARBAKIR'da market işletmeciliği yapan evli 3 çocuk babası olan 31 yaşındaki Hamdullah Özdemiralp, çocuk bakıcılığı yapan dayısının 17 yaşındaki kızı HS'yi yüzüne biber gazı sıkarak kaçırdı ve imam nikahı kıydı Mardin'in Derik İlçcesi'nde bir eve 15 ay süreyle kapatılan HS, kendisini kaçıran Özdemiralp'i, “Ailemi özledim, gidip ellerini öpeyim” diye ikna edip geldiği Diyarbakır'da polisi arayıp kurtuldu HS, devlet korumasına alınırken, ortadan kaybolan Hamdullah Özdemiralp'i polis her yerde arıyor Diyarbakır'ın Yenişehir Beldesi Aziziye Mahallesi’nde oturan 11 çocuklu ailenin kızı olan ve çocuk bakıcılığı yaparak aile bütçesine katkıda bulunan HS'ye aşık olan dayısının oğlu Hamdullah Özdemiralp, onunla dini nikahla evlenmek istedi HS ve ailesi ise Özdemiralp'in evli ve 3 çocuklu olduğunu belirtirek, bu teklifi geri çevirdi İŞE GİDERKEN KAÇIRDI HS ve ailesi olayın kapandığını sanarken, marketçi Hamdullah Özdemiralp, 21 Şubat 2008 günü işe giden HS'nin yolunu kesti ve yüzüne biber gazı sıkarak, zorla bir otomobile bindirip kaçırdı Mahallede olayı görenlerin haber vermesi üzerine HS'nin ailesi polise başvurdu Güvenlik güçleri Hamdullah Özdemiralp ve HS'yi aramaya başladı, ancak bulamadı Aradan birkaç gün sonra Hamdullah Özdemiralp, HS'nin babası Mahmut S'yi arayarak, “Kızınızı ben kaçırdım İmam nikahıyla evlendik” dedi Özdemiralp ailesi araya aşiret büyüklerini koyunca HS'nin ailesi karakola başvurarak şikayetini geri aldı POLİSE TELEFON KURTARDI Derik'te yaklaşık 15 ay hapis hayatı yaşayan ve kimseyle görüştürülmeyen HS, bir fırsatını bularak ailesine telefon açtı, “Nerede olduğumu bilemiyorum Çok zor günler geçiriyorum, bu evliliği de istemiyorum İntihar edeceğim” dedi Baba Mahmut S ise iddiaya göre kızına, sakin olmasını istedi ve iki ailenin dini nikahla bu evliliğe anlaşarak onay verdiğini söyledi Babasından aldığı cevap karşısında şaşkına dönen HS, kaçış planları yapmaya başladı Kendisini kaçırıp imam nikahı kıyan Hamdullah Özdemiralp'i, “Ailemi çok özledim Nasıl olsa onlar da evliliği kabul etti Gidip ellerini öpeyim, beni Diyarbakır'a götür” diye ikna etti Özdemiralp'in de bunu kabul etmesi üzerine Diyarbakır'daki ailesinin yanın gelen HS hemen polisi arayarak durumu anlattı “KARARINA SAYGI DUYACAĞIZ” Eve gelen polis ekibi HS'yi alarak savcılığa götürdü Devlet korumasına alınan HS, yeri belirtilmeyen bir yurda yerleştirildi Polis, HS'yi kaçıran Hamdullah Özdemiralp’i her yerde arıyor Kızını zorla kaçıran kişiden şikayetçi olmayan baba Mahmut S, “Biz kararı HS'nin vermesini istedik Aşiret kuralları gereği anlaştık Ben anlaşmadan dönmem Ancak, bu konuda son kararı yine kızım verecek Onun bir suçu yok, ister evine döner bizimle yaşar, ister evlendiği kişiye gider Onun alacağı karara saygı duyacağız” dedi |
Cevap : Biber Gazı Sıkıp Kaçırdı, Zorla Nikah Kıydı... |
04-05-2008 | #2 |
merve16
|
Cevap : Biber Gazı Sıkıp Kaçırdı, Zorla Nikah Kıydı...ilginç paylaşım için teşekkürler