![]() |
Alabalık Buğulama (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Alabalık Buğulama (4 Kişilik)AlabalıkBuğulama (4 Kişilik) ![]() 4 adet Alabalık (fileto edilmiş) 4 adet defne yaprağı 3 adet domates 3 adet çarliston biber 1 ![]() 70 gr ![]() 250 gr ![]() 1 çorba kaşığı kapari turşusu Tuz ve karabiber Yemeğin Tarifi Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir ![]() ![]() ![]() Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir ![]() ![]() Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir ![]() Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler ![]()
__________________
Hakan Guven®
|
![]() |
![]() |
|