|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geç, için, kalma, seni seviyorum, sevdiklerine |
![]() |
Sevdiklerine "Senİ Sevİyorum" Demek İçİn Geç Kalma |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sevdiklerine "Senİ Sevİyorum" Demek İçİn Geç KalmaMerhaba gülen gözlü arkadaşım, dudağındaki tebessümü kaybetmemişsin daha ![]() ![]() ![]() Biliyorum, üzülüyorsun donuk gözlerle karşılaşınca ![]() ![]() ![]() Haklısın arkadaşım, aslında bütün insanlar senin gibi olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sevgi saçıyorsun gülen gözlerinle arkadaşım ![]() ![]() ![]() Sevgi evrensellikdir ![]() ![]() Hiç kimse altın yığınları gibi kasasına kilitleyemez onu ![]() ![]() Bir annenin kalbindedir, onun yeri çocuğuna verebilmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bulmak kolay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat kısa arkadaşım bugün olan yarın yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum anne, baba, kardeşim, arkadaşım vs ![]() ![]() ![]() ![]() Evet arkadaşım, gülmek varken surat asmak niye, güldürmek varken ağlatmak niye, güzel sözler söylemek varken kalpleri kırmak niye? Hayat çok kısa arkadaşım ![]() ![]() ![]() Şimdilik hoşçakal arkadaşım yine gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
![]() |
Cevap : Sevdiklerine "Senİ Sevİyorum" Demek İçİn Geç Kalma |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Sevdiklerine "Senİ Sevİyorum" Demek İçİn Geç Kalmavalla bugün desemmi:D geç kalmamışımdır umarım:D
![]() |
Cevap : Sevdiklerine "Senİ Sevİyorum" Demek İçİn Geç Kalma |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Sevdiklerine "Senİ Sevİyorum" Demek İçİn Geç KalmaGülgüzeli elininize sağlık, ben hep yapıyorum bu yazılanları ve herkesede tavsiye ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|