Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayram, fazla, kalmayacağım, paşa

Bayram Paşa Ben Fazla Kalmayacağım

Eski 02-28-2008   #1
bukettt

Bayram Paşa Ben Fazla Kalmayacağım

Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım

Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım

Evli ve bir çocuk babası olan Erdem, hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır Bir gün mahalle arkadaşı Ahmet'le karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz
Erdem'in hapishaneye düşmesi eşi Ayşen tarafından küçük oğlu Ali'den saklanmaktadır Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir
Afiş fotoğrafını cezaevi tabur komutanının çektiği film, Bayrampaşa'nın gerçeklerine ve gündelik hayatına tanıklık ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bayram Paşa Ben Fazla Kalmayacağım

Eski 04-03-2008   #2
XZAFERX

paylaşım için sağol ben izledim filmi hoş izlenebilir bi film Vural Çelik oynuyo diye hemen gittim ama beklentilerimi karşılamadı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-03-2008   #3
jasmine

paylaşımın için tşkler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com