![]() |
Memati Yaşayacak Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Memati Yaşayacak Mı?Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesen 30 ![]() ![]() Polat’ı arayarak Memati’nin elinde olduğunu söyleyen Büyük İskender, Polat’tan Kırmızı Kitap’ta yazanları istedi ![]() ![]() Bu vedalaşmanın ardından Hakan’ın Memati’nin kafasına silah dayamasıyla nefesle tutuldu ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Memati Yaşayacak Mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?yaşayacak bence yaşamazsa dizinin eski tadı kalmaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?Bencede tadı kalmaz yanlız benimde iki düşüncem var onlara geçipte oyun oynayacak biraz yada süpriz olacak ölecek ben çok kararsızım
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?bence yaşar memati ile hakan tek kalır hatırlarsanız memati bu aralar ufak cakı taşıyordu onunla ipleri keser hakanı öldürür yada hakanı rehin alır kacar bence
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?bence de yaşar hatta inşallah yaşar :sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?arkadaşlar gözünüz aydın milliyet
yayın gurubu acıklama yaptı memati yaşıyor
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?http://www ![]() ![]() ![]() Fragmanda öldüğü gözükmüyor yine bulamadım yanlız başka bir yerde bulut kurtarıyormuş mematiyi öyle yazı gördüm yinede belli değil tam olarak bulursam eklerim buraya
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mgk_42
|
![]() Cevap : Memati Yaşayacak Mı?memati kesin yaşar ama ölsede dizide bi değişiklik olmaz ben polat alemdarcıyım polat ölmesin gersi hiçç
![]() |
|